Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο Δήμαρχος Σερβίων -Βελβεντού στον ΣΚΑΙ για το πρόγραμμα διάθεσης ξυλείας σε 1000 οικογένειες με συμβολικό κόστος για να αντιμετωπιστεί ο χειμώνας! (VIDEO)


Δείτε το από το 48.30 και μετά.

Από το kozanimedia.gr
Ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Β. Κωνσταντόπουλος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ν. Ευαγγελάτου για την πρωτοβουλία διάθεσης ξυλείας σε 1000 οικογένειες, με συμβολικό κόστος, έναντι 50 ευρώ τον τόνο
(με όφελος 100 ευρώ ανά οικογένεια), για να αντιμετωπιστεί ο χειμώνας, μετά και τις ανακοινώσεις για το επίδομα θέρμανσης, VIDEO (λήψη κινητού)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΞΥΛΑ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο που υπερηφανεβεται ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντοπουλος, Το Λιβαδερο τα εφάρμοζε στην προηγούμενη θητεία που ήταν αυτόνομη κοινότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Μάλλον ο Κ. Δήμαρχος έχει μαύρα μεσάνυχτα απο τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιηκησεις και ασχολειτε μόνο με επικοινωνιακά ΤΡΙΚ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 90 ΕΥΡΩ Ο ΤΟΝΟΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΚΗΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ;ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ;ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ 2η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος όπως φαίνεται άρχισε προεκλογικό αγώνα ... Γιατί όπως όλοι μας καταλάβαμε άρχισε να το χάνει το παιχνίδι της δεύτερης θητείας στο Δήμο Σερβίων.

Το Προφίλ μας