Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης: Αρχαιρεσίες Σωματείου Συνταξιούχων

Συνάδελφοι,
Η Εφορευτική Επιτροπή του Σωματείο Συνταξιούχων Κοζάνης ανακοινώνει ότι με απόφαση της Γενικής Εκλογοαποπλογιστικής Συνέλευσης του έχουν προκηρυχθεί εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Σωματείου καθώς και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας.
Συνάδελφοι

Η Εφορευτική Επιτροπή υλοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Εκλογοαποπλογιστικής Συνέλευσης ανακοινώνει ότι:
1.      Λόγω της κρισιμότητας της περιόδου που διανύουμε το Σωματείο και συνακόλουθα η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας πρέπει να είναι ισχυρά. Για το λόγο καλεί να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι συνταξιούχοι στις αρχαιρεσίες του Σωματείου.
2.      Υποψηφιότητες για τα αξιώματα του Σωματείου μπορούν να κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή καθημερινά από 09:00 ως 11:00 το πρωί στην έδρα του Σωματείου (στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης) μέχρι την Παρασκευή 19/07/2013 οπότε και θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων στις 11:01.
3.      Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Σωματείου καθώς και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας θα διεξαχθούν με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής του Σωματείου την Κυριακή 21/07/2013 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 06:00 το απόγευμα στην έδρα του Σωματείου στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης .
4.      Για την συμμετοχή στις εκλογές τα μέλη του Σωματείου πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ατομικό βιβλιάριο υγείας.

η Εφ.Ε. (Εφορευτική Επιτροπή)
Κοζάνη, 15/07/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας