Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη Ομάδας Νέων από την Ιερά Μητρόπολη Ατλάντας Η.Π.Α.

Την περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης πρόκειται να επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες η χορευτική ομάδα νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ατλάντας των Η.Π.Α., στα πλαίσια της ευρύτερης περιοδείας τους στην ελληνική επικράτεια, τη χώρα της καταγωγής τους.

Ο όμιλος των ομογενών, επικεφαλής του οποίου είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος, θα επισκεφθεί τα αξιοθέατα του τόπου μας ενώ το πρωΐ της Πέμπτης 11 Ιουλίου θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Δακή, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Ιω. Σόκουτη και τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζ. Μαλούτα.
Σε συνεργασία δε με τον Μορφωτικό Όμιλο Βελβεντού & το χορευτικό του τμήμα οι νέοι της ομογένειας θα παρουσιάσουν παράσταση με παραδοσιακούς χορούς στο ανοιχτό θέατρο του αθλητικού κέντρου Βελβεντού την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ.
Ο όμιλος των ομογενών θα φιλοξενηθεί στην περιοχή μας με δαπάνη της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Κοζάνης, της Ι. Μητροπόλεως και του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βελβεντού.



Από την Ιερά Μητρόπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας