Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Κοζάνη: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις τους 39ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» χθες Σάββατο, στην Κοζάνη. Παρά το τσουχτερό κρύο η νεολαία της Κοζάνης ανταποκρίθηκε και για δεύτερη μέρα στο κάλεσμα των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του Φεστιβάλ ξεκίνησε με ένα μουσικό-θεατρικό αφιέρωμα στον μεγάλο κομμουνιστή ποιητή  Ναζίμ Χικμέτ.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση» του Ι. Β. Λένιν, από τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και ολοκληρώθηκε με λαϊκό γλέντι από φοιτητικά μουσικά σχήματα.
Όπως και την πρώτη μέρα, στον χώρο λειτουργούσε βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, παιδότοπος, υπήρχαν θεματικά ταμπλό κλπ.
Οι εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ στον Νομό της Κοζάνης δεν σταματούν εδώ, καθώς θα πραγματοποιηθούν προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις και χωριά του νομού καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με επόμενο σταθμό την Πτολεμαΐδα στις 15 Ιούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας