Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Η Κύπρος δεν είναι απλώς Ελληνική, είναι ΕΛΛΑΔΑ.

Συμπληρώθηκαν 39 χρόνια από την βάρβαρη εισβολή των δυνάμεων του Αττίλα στην Κύπρο και τα σημάδια της παραμένουν τόσο έντονα, σαν να συνέβηκε μόλις χθες.Χιλιάδες αγνοούμενοι παραμένουν αγνοούμενοι, εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν πρόσφυγες και απειράριθμοι Τούρκοι στρατιώτες παραμένουν στο νησί της Αφροδίτης ως στρατός κατοχής.

Ότι δεν πέτυχαν τα ξένα κέντρα εξουσίας με τα τουρκικά όπλα το 1974, την κατάλυση δηλαδή της Κυπριακής Δημοκρατίας, το επιχείρησαν ξανά με πρωτοβουλία του ΟΗΕ το 2004. Ευτυχώς για τον Ελληνισμό ο Τάσος Παπαδόπουλος τότε βροντοφώναξε ΌΧΙ!
Σήμερα όμως, με την τεχνητή οικονομική κρίση που κτύπησε τόσο την Ελλάδα, όσο και την Μεγαλόνησο, ένα νέο σχέδιο Ανάν κυοφορείται με όρους πολύ δυσμενέστερους του 2004. Τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκαν στην Κυπριακή ΑΟΖ, κάνουν το νησί ελκυστικό στόχο για τους διεθνείς τοκογλύφους.
Η υφαρπαγή των κοιτασμάτων είναι ο άμεσος στόχος κρυμμένος πίσω από τα νέα "ειρηνευτικά σχέδια".
Ο Κυπριακός Ελληνισμός θα κληθεί να αντισταθεί με σθένος, όπως το 1974 και το 2004.
Θα κληθεί να βροντοφωνάξει και πάλι ΌΧΙ και να αντιμετωπίσει με τον γνωστό πατριωτισμό του τις νέες προκλήσεις!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στεκόμαστε  δίπλα στους συμπατριώτες μας στους νέους αυτούς κινδύνους και απαιτούμε την απόσυρση των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων από το νησί, την επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους, αλλά και την αποζημίωση, ηθική και υλική, όλων των θυμάτων! Η Κύπρος δεν είναι απλώς Ελληνική, είναι ΕΛΛΆΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας