Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ευχαριστήριο στο Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης για τη στήριξη του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης και οι εθελοντές που το στηρίζουν θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης για τη διάθεση 1000 ευρώ (για την κάλυψη διαφόρων λειτουργικών αναγκών) από τα έσοδα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 08 Ιουλίου, με το Μάριο Φραγκούλη. Παράλληλα, θα ήθελαν να εκφράσουν και ένα ακόμη ευχαριστώ στον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος μείωσε τις αποδοχές του για την περαιτέρω ενίσχυση της προσπάθειας.
Ανάλογες κινήσεις είναι φυσικά ευπρόσδεκτες σε αντίθεση με άλλες που διέπονται από ιδιοτελείς σκοπούς και έρχονται σε πείσμα κάποιων να αποδείξουν πως η συνεργασία μεταξύ φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης είναι αναγκαία και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά σε έναν κοινό αγώνα ενάντια στην εξαθλίωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Σήμερα, που οι πολίτες της χώρας βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, σήμερα, που οι ανασφάλιστοι πολίτες πληθαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς, η λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης έρχεται να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες υγείας για όλους προσφέροντας δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα υγείας σε όλους ανεξαιρέτως τους ανασφάλιστους και τους κοινωνικά αποκλεισμένους συμπολίτες μας, έλληνες και μετανάστες.
Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, για τις ανάγκες στελέχωσης του με εθελοντικό προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, κοινωνικούς επιστήμονες, διοικητικούς, απλό κόσμο κ.α.), αλλά και πιθανούς τρόπους υποστήριξης του, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 24610 42257, καθημερινά από 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ., στη διεύθυνση Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40μάρτυρες), στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: koinwniakoz@gmail.com και στο facebook/KoinwnikoIatreioKozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας