Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Τετάρτη 24/7/2013

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την 24 η  του μηνός Ιουλίου   του έτους  2013 ημέρα  Τετάρτη και  ώρα  19.30  στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΑΝΚΟ  για την «Προετοιμασία και υποστήριξη των φακέλων για προσέκλυση κεφαλαίων επένδυσης στη Δυτική Μακεδονία/Π.Ε. Κοζάνης».-Εισηγήτρια η κ. Ορφανίδου Π. Δήμαρχος.

2
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την τεχνική και επιστημονική υποστήριξη της ΔΕΥΑΒ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τη ΔΕΥΑΒ. –Εισηγήτρια η κ. Ορφανίδου Π. Δήμαρχος.
3
Παραχώρηση των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, μηχανημάτων χειρός και μηχανημάτων έργων στη ΔΕΥΑΒ. – Εισηγήτρια η κ. Ορφανίδου Π. Δήμαρχος.
4
Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΥΠΡΑ Α.Ε. - Εισηγήτρια η κ. Ορφανίδου Π. Δήμαρχος.
5
Έγκριση παραχώρησης χώρου στο Κοινοτικό Γραφείο Πενταλόφου για την στέγαση των γραφείων της ΔΥΠΡΑ Α.Ε. - Εισηγήτρια η κ. Ορφανίδου Π. Δήμαρχος.
6
Χορήγηση υποτροφιών από τα έσοδα της κληρονομιάς Θ. Μανούση.- Εισηγήτρια η κ. Ορφανίδου Π. Δήμαρχος.
7
Καθορισμός χώρου και ημερομηνίας για την διεξαγωγή της ειδικής συνεδρίασης που αφορά τον απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2012.- Εισηγήτρια η κ. Ορφανίδου Π. Δήμαρχος.
8
Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού οικονομικού έτους 2012 της ΔΗΚΕΒΟ. – Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
9
Οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου από το Κουκουλίδειο Ίδρυμα -Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχουσας χρήσης και ψήφιση της σχετικής πίστωσης – Εισηγητής ο κ. Γαρούφος Π. Αντιδήμαρχος.
10
Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Βοΐου τρέχουσας χρήσης. – Εισηγητής ο κ. Γαρούφος Π. Αντιδήμαρχος.
11
Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση στέγης και ξύλινης οροφής Ιερού Ναού Αγία Παρασκευή Αυγερινού».- Εισηγητής ο κ. Γαρούφος Π. Αντιδήμαρχος.
12
Έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».-Εισηγητής ο κ. Σταμπολούς Β. Δ.Σ.
13
Έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση πλακοσκεπών οχετών στο Τ.Δ. Δρυοβούνου».-Εισηγητής ο κ. Σταμπολούς Β. Δ.Σ.
14
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας συμβατικού χρόνου περαίωσης διαφόρων έργων. -Εισηγητής ο κ. Σταμπολούς Β Δ.Σ.
15
Αλλαγή χάραξης του γηπέδου 5χ5 στη Δ.Κ. Σιάτιστας. - Εισηγητής ο κ. Σταμπολούς Β Δ.Σ.
16
Αποχαρακτηρισμός τμήματος παλιάς Εθνικής Οδού, μεταξύ των οικισμών Καλονερίου – Μικροκάστρου.- Εισηγητής ο  κ. Σταμπολούς Β. Δ.Σ.
17
Περιορισμοί βοσκής που προβλέπονται από τον Πίνακα Υλοτομίας του Δημοσίου Δάσους Βοΐου για το έτος 2014.- Εισηγητής ο κ. Σίμος Η. Αντιδήμαρχος.
18
Αποδοχή έκθεσης εκτίμησης της υπό εκποίηση δημοτικής έκτασης στην ΤΚ Πεπονιάς .- Εισηγητής ο κ. Σίμος Η. Αντιδήμαρχος
19
Απευθείας εκμίσθωση του περισσεύματος βοσκοτόπων στις Τ.Κ. του Δήμου.- Εισηγητής ο κ. Σίμος Η.  Αντιδήμαρχος
20
Τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου Βοΐου τρέχουσας χρήσης.- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
21
Ορθή επανάληψη της υπ΄ αριθμ. 207/2013 απόφασης του Δημοτικού  Συμβουλίου  περί: «Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχουσας χρήσης». – Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος
22
Παράταση της Τροποποιητικής Προγραμματικής Σύμβασης για την λειτουργία Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στη Δ.Ε. Τσοτυλίου.-Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος
23
Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων προώθησης τοπικών προϊόντων.- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
24
Παράταση Ιδιωτικών Συμφωνητικών μίσθωσης χώρων, στην εταιρεία VODAFON.- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
25
Ορισμός Εκκαθαριστή για την εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Σφαγείου Επαρχίας Βοΐου. -Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
26
Λύση της Δημοτικής Επιχείρησης Σχολών Εκπαίδευσης Τσοτυλίου - Ορισμός Εκκαθαριστή.- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
27
Έγκριση  της  αριθμ. 51/2013  απόφασης  του Δ.Σ. της  ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ περί  Ορισμός ελεγκτών για τακτικό έλεγχο χρήσης 2011. -Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος
29
Λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου  για την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής στον οικισμό Κλήμα της ΤΚ Αξιοκάστρου. –Εισηγητής ο κ. Σταμπολού Β. Δ.Σ.
30
Αιτήσεις.
ΚΟΙΝ/ΣΗ :
1. Δήμαρχο Βοΐου    
2. Προέδρους & Εκπροσώπους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων
3. Πρόεδρο ΓΕΩΤΕΕ/Π.Δ.Μ.
4. Τοπικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς         
5.. Εφημερίδες Κοζάνης


Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου


Χρήστος Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας