Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Κοζάνης: Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 11/7

Συνάδελφοι/σες

Η εγκληματική δικομματική κυβέρνηση και η τρόικα, με τη συναίνεση και τη συνενοχή του υπουργού παιδείας, καταδικάζει σε «ξαφνικό θάνατο» χιλιάδες καθηγητές στέλνοντάς τους στην ανεργία. Με ένα non paper καταργούνται τρεις ολόκληροι τομείς στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ. Χιλιάδες μαθητές που θα αναζητούν από το Σεπτέμβρη το σχολείο τους δεν θα το βρίσκουν.

Παραχωρείται ένα μεγάλο φιλέτο της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης βορά στον αδηφάγο ιδιωτικό τομέα. Και έπεται συνέχεια.
Καταγγέλλουμε αυτή την ανάλγητη πολιτική, που διαλύει το δημόσιο σχολείο πριμοδοτώντας ταυτόχρονα την ιδιωτική εκπαίδευση, στέλνει απευθείας στην ανεργία χιλιάδες εκπαιδευτικούς και καταδικάζει στην εξαθλίωση τις οικογένειές τους.
Τα ψέματα τελείωσαν. Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή  από το δρόμο του Αγώνα. Όλοι στις διαδηλώσεις μαζί με τις οικογένειες μας. Να δείξουμε τη δύναμη μας, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στη ζωή. Καμία αναμονή. Μπορούμε να αναμετρηθούμε και να νικήσουμε.
Σήμερα 10-7-2013 μετά από έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο συμμετείχαν και πολλοί συνάδελφοι αποφασίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση για συντονισμό της αγωνιστικής δράσης των αμέσως επόμενων ημερών.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν στη ΓΣ στις 11-7-2013 ημέρα Πέμπτη στις 17:00 στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.




Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας