Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Όλη η Συνέντευξη Τύπου της ΜΚΟ Κοινωνία Πολιτών Βελβεντού (video Live-Avles.gr)

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα ρητό λέει:
Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει…

Ανώνυμος είπε...

Φροντισατε να αφησετε το Βελβεντο ακεφαλο και τωρα ειστε υπολογοι Ακου κει ζητατε και τα ρεστα.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε στό απρόβλητο όλο τό τότε πολιτικό προσωπικό τού νομού μας(καί κυρίως τόν Κουκουλόπουλο) εξαιτίας τών οποίων χάσαμε τό Δήμο μας καί βάλτε τα μόνο μέ τήν ΜΚΟ.Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!



Ανώνυμος είπε...

Όλος ο θίασος επι σκηνής. Τι δουλειά έχεις εσύ βρέ Μάκη με όλους αυτούς ; Ο κύριος με τα μαυρα αύριο εύκολα θα αλλάξει τα γράμματα στη μπλούζα και θα γράψει χρυσή αυγή. Το άλοθι του αριστερού δεν λέει τίποτα. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα έλεγε ο Χαρίλαος. Η αριστερά ειναι πάνω απο τοπικισμούς και επικίνδυνους κοινωνικούς διαχωρισμούς κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν μας ακούσατε
Δεν είναι αργά
Το έξω από το μαντρί το τρώει ο λύκος το ξέρετε
Κάνατε το λάθος με την αποχή σας στις εκλογές, θα είχατε 6 συμβούλους που δεν θα ήταν πιόνια του Δημάρχου, θα ήταν ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ.
Δεν σας φταίει κανείς, το κεφάλι σας φταίει.
Αν θέλετε το Βελβεντό δυνατό, πάρτε με το μέρος σας και τους γειτόνους.
ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ, ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

ΧΧΧ- ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λες, μόνο που δεν κάνουμε "μαγκιές και εγωισμούς" και δεν είμαστε "στην απομόνωση". Το σίγουρο είναι ότι οι 6 σύμβουλοι που δεν υπάρχουν σήμερα, δεν θα ήταν ... είναι οι YES MEN του κ. Κωνσταντόπουλου και ίσως και όποιου άλλου Δημάρχου.
Υ.Γ. Το κεφάλι μας πάντως δεν είναι ... στραβό, έχει όπως όλα μερικές "παραξενιές".

Ανώνυμος είπε...

Ενα είναι σίγουρο ότι ο Κωνσταντόπουλος δεν θα σηκώσει το γάντι για την τηλεόραση

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5:50
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑ ΔΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ.
ΠΡΟΣ 2:58
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

2.58 μ.μ.
Ο κύριος με τα μαύρα, παρεμπιπτόντως, είναι ο πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού. Και δίπλα του, ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου. Και στην αίθουσα κάτω ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού καθώς και άλλοι πρόεδροι και πολλά μέλη διοικήσεων παραγωγικών, πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων κοινωνικών φορέων του Βελβεντού. Αν αυτό έχει καμιά σημασία για σένα. Η συγκεκριμένη σου όμως αναφορά περί Χρυσής Αυγής, δείχνει πόσο ελάχιστα αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει στο Βελβεντό, καθώς και τη διαχρονική λειτουργία της κοινωνίας μας, αγαπητέ γείτονα.
Η αγάπη μας για τον τόπο μας και ό,τι αυτός – η κοινωνία μας - δημιούργησε και τα οποία διακυβεύονταν με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ (που πλέον καθημερινά το διαπιστώνουμε), μήπως είναι ικανός λόγος να συνεχίσουμε έναν αγώνα, την ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΑΣ όπως θα έλεγες και συ σ΄ άλλη περίπτωση; Και αυτό το βαφτίζεις «τοπικισμό»;
Και οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας μας για την αυτοδιάθεσή μας, για να έχουμε το Δημοτικό μας Συμβούλιο με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται για μας, είναι αλήθεια «επικίνδυνος κοινωνικός διαχωρισμός»;
Απ΄ ότι όμως φαίνεται τον ξέρεις τον Μάκη. Γιατί δεν κάθεσαι να κουβεντιάσεις μαζί του; Δεν μπορεί, δεκαετίες τώρα ενεργός πολίτης της κοινωνίας μας είναι, κάποιο λόγο θα έχει για να συμμετέχει, μαζί με όλους μας, σ΄ αυτό τον αγώνα. Και όχι φυσικά αυτόν που πολλοί καταλογίζουν και σ΄ αυτόν και σ΄ ορισμένους άλλους (για θέσεις κ.λ.π.). Γιατί αυτές τις εγκατέλειψε νωρίς. Και έχει δηλώσει ότι η κοινωνία μας πρέπει να ανανεώνει συνεχώς τα πρόσωπα στους φορείς.
Δίνουμε, λοιπόν, έναν αγώνα. Για την επανασύσταση του Δήμου μας. Το αν ο αγώνας αυτός είναι κατά πολλούς από σας αδιέξοδος, θα αποδειχτεί στο μέλλον. Εμείς πιστεύουμε ότι έχει τύχη. Και πράγματι, στη σημερινή συγκυρία τον δίνουμε υπό αντίξοες συνθήκες. Το κάνουμε όμως για μας, για τη ζωή μας και το μέλλον μας. Για να συνεχίσουμε μια πορεία όπως την είχαμε, την σχεδιάζαμε ως κοινωνία μέσα στο χρόνο. Συνολικά ως κοινωνία, με όλες τις θεσμικές μας εκφάνσεις. Και δεν έχει να κάνει με σας τους γείτονες. Τουλάχιστον αυτό σεβαστείτε το. Και οι όποιες, αυτά τα δυο χρόνια, αντιθέσεις μας αφορούν εμάς και τη δημοτική σας αρχή (την πλειοψηφία της θα έλεγα). Με σας, ως πολίτες, δεν έχουμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Τις πταίει;
Συνήθως φταίνε οι δύο πλευρές, και συνήθως φταίει ο τρόπος διεκδίκησης
Έλειψη επιχειρημάτων η λάθος τακτική

Ανώνυμος είπε...

"το δημοτικο ΣΑΣ συμβουλιο".Αυτο δεν ειναι τοπικισμος?

Ανώνυμος είπε...

προς φίλο 9.27. Όπως κατάλαβες η κριτική μου ήταν ήπια. Το να ειναι κάποιος προεδρος σε ένα φορέα δεν σημαίνει αυτόματα οτι ειναι αρνί. Εδώ έχουμε εκλεγμένους βουλευτές που ειναι ορκισμένοι εχθροί της δημοκρατίας. Οι πράξεις σηματοδοτούν το ποιόν του ανθρώπου. Δεν μίλησα για εκπροσώπους άλλων φορέων αλλά για συγκεκριμένη περίπτωση. Κάντε τον αγώνα σας αλλά μη λέτε οτι δεν έχετε απέναντι όλο τον άλλο δήμο γιατί η δημοτική αρχή πλειοψηφία και μειοψηφία ψηφίσθηκε απο όλους τους υπόλοιπους και αν η ΜΚΟ εκφράζει 2000 τόσες υπογραφές η δημοτική αρχή εκφράζει 14000 πολίτες. Σταματήστε να υπονομεύετε τους θεσμούς επειδή δεν σας βολεύει δίκαια ή άδικα.Δεν σας προβληματίζει που είστε η μοναδική περίπτωση αποχής σε όλη την Ελλάδα ; Αλλού δεν υπήρχαν παρόμοια προβλήματα ; Η ανυπακοή πιστεύω οτι ειναι βαθιά πολιτική πράξη και όχι τοπικιστικός παροξυσμός.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε γαμώτο δεν σας πιστεύουμε;
Θέλετε συνεργασία; πάτε στο Δημαρχείο η καπνίστε την πίπα της ειρήνης η πιείτε ένα κρασί Βελβεντινο με το Δήμαρχο, ή τέλος πάντων συννενοηθητε ΕΙΡΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"το δημοτικο ΜΑΣ συμβουλιο".Αυτο δεν ειναι τοπικισμος?

Το Προφίλ μας