Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μαρτυρικός θάνατος 20χρονης γιατί “ηταν μάγισσα”

Οι κάτοικοι ενός χωριού στην Παπούα Νέα Γουϊνέα έκαψαν ζωντανή τη νεαρή γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών, κατηγορώντας τη για τη δολοφονία εξάχρονου αγοριού. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο χωριό Παϊάλα, στα ορεινά της Παπούα Νέας Γουϊνέας, όταν ένα 6χρονο αγοράκι άρχισε να νιώθει πόνους στο στομάχι και το στήθος και πέθανε λίγες ώρες αργότερα, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Οι συγγενείς του αγοριού θεώρησαν οτι κάποιος του έκανε μάγια ενώ ένας κάτοικος τους είπε οτι δύο γυναίκες κρύβονται στο δάσος.
Οι συγγενείς έτις δύο γυναίκες και όταν τις βρήκαν εκείνες ομολόγησαν ότι έκαναν μάγια στο μικρό αγόρι αλλά αρνήθηκαν ότι ευθύνονται για τον θάνατό του, υποδεικνύοντας ως υπαίτια την 20χρονη Κεπάρι Λενιάτα.

Την επόμενη μέρα, η οικογένεια του 6χρονου εισέβαλε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. Μαζί με άλλους κατοίκους την έσυραν έξω από το σπίτι, την έγδυσαν και την έκαψαν με πυρακτωμένα σίδερα. Στη συνέχεια τη μετέφεραν σε χωματερή, της έριξαν βενζίνη και την πέταξαν πάνω σε φλεγόμενα λάστιχα.

Τις απάνθρωπες σκηνές παρακολουθούσε όλο το χωριό και μάλιστα πολλοί κάτοικοι τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας