Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Εμφάνιση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη στην τηλεόραση Flash TV (video, Photos)

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και στις 11.00 η ώρα το βράδυ το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, με σύσσωμο το Δ.Σ. έλαβε μέρος στην εκπομπή του Θύμιου Γκογκίδη "Ρίζες Ελλήνων" στην τηλεόραση του Flash στην Κοζάνη. Παρουσιάστηκε το ιστορικό των κατοίκων του χωριού και του Συλλόγου, οι δραστηριότητές του, τα ήθη και έθιμά μας, τόσο από το Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού όσο και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το χορευτικό έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και χόρεψε εξαιρετικά χορούς του Πόντου. Ο χοροδιδάσκαλος Σπύρος Αφεντουλίδης ερμήνευε τον κάθε χορό εξηγώντας τη σημασία του και από που προέρχεται.
Υπήρχε πλούσιος μπουφές με ποντιακά εδέσματα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις γυναίκες του χωριού που πάντα πρόθυμα προσφέρουν σε ανάλογες εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχό μας κύριο Βασίλη Κωνσταντόπουλο, την Αντιδήμαρχο κυρία Δέσποινα Ιωαννίδου, τον Δημοτικό Σύμβουλο Λευθέρη Χατζηλαζάρου για την τιμή που μας έκαναν να είναι μαζί μας στο στούντο.Επίσης τον χοροδιδάσκαλο Σπύρο Αφεντουλίδη, τα δύο μουσικά σχήματα που συνόδευαν τους χορευτές, φίλους και μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν.







1 σχόλιο:

Ξενοφών Βαιζογλου είπε...

Πολλά Συγχαρητήρια!!!!!!!!! στην Πρόεδρο, στο Δ/Σ του Συλλόγου,στον Πολύ Καλό Δάσκαλο, στους Χορευτές και συντελεστές της εκπομπής.

Το Προφίλ μας