Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των τριών συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό

Γνωστά στις αστυνομικές Αρχές είναι τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν χθες για την κινηματογραφική ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Πολίτη, Γιάννη Μιχαηλίδη -ή αλλιώς «τοξοβόλο» του Συντάγματος- και Νίκο Ρωμανό. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν στενός φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2008.

Για τους δύο πρώτους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», γι’ αυτό άλλωστε μετά την παρουσία τους στον εισαγγελέα της Κοζάνης, θα μεταφερθούν στην Αθήνα προκειμένου τα εντάλματα να εκτελεστούν.

Οι άντρες της αστυνομίας αναζητούν σημεία σύνδεσης μεταξύ της ληστείας του Βελβεντού και της ληστείας που είχε πραγματοποιηθεί στην Πάρο, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Δημήτρης Πολίτης είχε αποστείλει επιστολή με την οποία ξεκαθάριζε ότι δεν συμμετείχε καθόλου στη ληστεία του κυκλαδίτικου νησιού.

Όσον αφορά τον Νίκο Ρωμανό, πρέπει να επισημανθεί ότι είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Ήταν παρών στη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και ένας από τους βασικούς μάρτυρες στη δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας