Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μεταθανάτια «τιτιβίσματα»

Νέα υπηρεσία θα στέλνει twitts μετά το θάνατο του χρήστη

Μία νέα υπηρεσία, με το όνομα «_LivesOn», είναι έτοιμη να κάνει την εμφάνισή της τον ερχόμενο Μάρτιο, και υπόσχεται να διατηρήσει το λογαριασμό των χρηστών της εν ζωή, ακόμα και όταν αυτοί έχουν πεθάνει!

«Όταν η καρδιά σου σταματήσει να χτυπά, θα συνεχίσεις να τουιτάρεις». Με αυτό το μήνυμα η νέα υπηρεσία προσπαθεί να διαφημίσει το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, που αναλύει το ιστορικό του λογαριασμού σας, μαθαίνοντας για τις συνήθειες σας και το γούστο σας, ώστε να εκπαιδευτεί και να γίνει ένας «καλύτερος» εαυτός σας, μετά θάνατον.

Στόχος του είναι να συγκεντρώσει όσες περισσότερες πληροφορίες για το χρήστη ώστε στη συνέχεια να δημοσιεύει tweets, ακριβώς όπως θα τα έγραφε και ο ίδιος.

Μάλιστα, υποψήφιοι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις επιδώσεις του νέου συστήματος, ώστε να διαμορφώσουν όπως αυτοί θέλουν τον «ηλεκτρονικό τους κλώνο».

Οι πληροφορίες λένε πως το «_LivesOn», αναπτύσσεται από μία διαφημιστική εταιρία που εδρεύει στο Λονδίνο, που μάλλον έχει βαλθεί να αποδείξει πως αθανασία υπάρχει και είναι δικτυακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας