Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Θάνος Τζήμερος από πρόεδρος του «Δημιουργία Ξανά» Ανακοίνωσε ταυτόχρονα την υποψηφιότητά του για την ίδια θέση στις εσωκομματικές εκλογές


από ΤΟ ΒΗΜΑ
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» υπέβαλε ο Θάνος Τζήμερος, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την υποψηφιότητά του για την ίδια θέση, όταν διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Facebook αναφέρει:

«Θεωρώ ότι ουσιαστικά έχουμε μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο, και μολονότι δεν έχει αποφασισθεί η ακριβής ημερομηνία, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, όπως είχα προαναγγείλει, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους.

Ταυτόχρονα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ίδια θέση. Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε, και ανεξάρτητα από την συμπεριφορά των άλλων υποψηφίων, δεσμεύομαι να μην εκφρασθώ δημοσίως αρνητικά, ούτε έμμεσα ούτε άμεσα, για κανέναν ανθυποψήφιό μου και πολύ περισσότερο για την ίδια τη "Δημιουργία".

Η δέσμευση περιλαμβάνει κάθε δημόσιο βήμα, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Ο Νίκος Νικολαΐδης, που αναλαμβάνει την προεδρία της Δημιουργίας, είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει το κόμμα σε ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο, από το οποίο θα βγούμε όλοι μας πιο ώριμοι και πιο δυνατοί.

Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας. Φιλικά, Θάνος Τζήμερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας