Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δυτική Μακεδονία: Συμμετοχή στην ένστολη διαμαρτυρία

Στην σημερινή πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετέχουν και τα μέλη των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα. Διαμαρτύρονται για τα άδικα και καταστροφικά μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση μέσω νέων περικοπών για τους υπαλλήλους των σωμάτων ασφαλείας.
Μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χρήστος Τριγώνης υπογράμμισε πως οι μειώσεις φτάνουν μέχρι και τα 200 ευρώ μηνιαίως οδηγώντας τους ένστολους σε οικονομική εξαθλίωση.
Σημείωσε επίσης ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί, ενώ όσον αφορά την συμμετοχή των ένστολων στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της ΔΕΘ θα ληφθεί σχετική απόφαση από το Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ. Όσον αφορά τα νυχτερινά και τα Σαββατοκύριακο καλωσόρισε την πρωτοβουλία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας να εκδώσει διαταγή σύμφωνα με την οποία δεν θα εργάζεται κανένας αστυνομικός αν δεν του καταβάλλονται τα σχετικά μίσθια. 
ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας