Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ - πρέπει να είμαστε όλοι εκεί

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δ.Ε.Θ, η Γ.Σ.Ε.Ε σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες, θα πραγματοποιήσει:

1)    Στις 6 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο IMPERIAL PALACE στη Θεσ/νίκη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και θα δοθεί συνέντευξη τύπου.
Επίσης θα παρουσιαστεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ περιληπτικά, η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.
2)    Στις 8 Σεπτέμβρη 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.
Κατά την πραγματοποίηση του αγωνιστικού συλλαλητηρίου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, για να δηλώσουμε την αντίθεση μας στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στις απολύσεις, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων του θεσμικού πλαισίου,  τη διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος και την υποβάθμιση της ζωής μας.
Για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου και την μετακίνηση των εργαζομένων, ενημερώνουμε ότι:
λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 8/09/2012, από την Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης μπροστά από το Δημαρχείο, ώρα 15:00.
Δηλώσεις συμμετοχής, στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης ή στα μέλη της Διοίκησης.

Τηλ. Επικ. 24610 49570

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας