Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ραχήλ Μακρή: «Ηθική υποχρέωση μου η καταψήφιση των άδικων μέτρων κατά των σωμάτων ασφαλείας»

Η Ένωση των Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Κοζάνης κάλεσε με επιστολή της τους Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης να δηλώσουν την πρόθεση τους σχετικά με την υπερψήφιση ή την καταψήφιση των μέτρων που πλήττουν επώδυνα το εισόδημα τους. Την ώρα που οι συνθήκες εργασίας χειροτερεύουν και οι περικοπές είναι καταστρεπτικές για τη δυνατότητα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, η κυβέρνηση βρίσκοντας την εύκολη λύση σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους Έλληνες αστυνομικούς περικόπτοντας ακόμη περισσότερο τους μισθούς και τα εισοδήματα τους, καθιστώντας αδύνατον να εκπληρώνουν τις ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους.



Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση και οι κυβερνητικοί Βουλευτές δεν έκαναν καμία ουσιαστική ενέργεια για να προστατεύσουν το Αστυνομικό σώμα, τις περικοπές που υφίστανται και την κάλυψη των βασικών αναγκών τους σε προσωπικό και υλικό εξοπλισμό, παρά τις συνεχείς επισημάνσεις της υπηρεσίας αλλά και των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων. Η Ελληνική Αστυνομία είναι το μέσο προστασίας του πολίτη απέναντι στο έγκλημα, είναι ο συνδετικός κρίκος διατήρησης της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής, αποτελούν ένα νευραλγικό τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας που δεν πρέπει να επιβαρυνθεί περαιτέρω.
Ως βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, δηλώνω ότι θα καταψηφίσω τις κατάφωρες, άδικες και επώδυνες εκ νέου περικοπές στους ήδη πενιχρούς μισθούς των αστυνομικών. Η κυβερνητική πολιτική απέναντι στα σώματα ασφαλείας είτε προσωπικά στους Αστυνομικούς, είτε στην υπηρεσία είναι καταστροφική για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και για την διαφύλαξη της αξιοπρέπειας του Έλληνα Αστυνομικού.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στα άδικα μέτρα που έχει εξαγγείλει το οικονομικό επιτελείο κατά του Αστυνομικού σώματος και να συμμεριστεί τις επισημάνσεις των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Πολιτικό Γραφείο Ραχήλ Μακρή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας