Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή

Η  ΚΝΕ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους νέους και τις νέες της Κοζάνης που συναντηθήκαμε και θα συναντηθούμε μαζί στους αγώνες, σε αυτούς που βιώνουν την ανασφάλεια και τις συνέπειες της κρίσης, που ψάχνουν διέξοδο.
Τόπος συνάντησης θα είναι το πάρκο ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στις 7  του Σεπτέμβρη, στο 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με κεντρικό σύνθημα «Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται…Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία». Εντείνονται οι εξορμήσεις και οι παρεμβάσεις της οργάνωσης ενώ παράλληλα, ετοιμάζονται από τώρα οι πλούσιες πολιτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις για την κορύφωση του Φεστιβάλ.
Φέτος στο χώρο του Φεστιβάλ εκτός από την Κεντρική Σκηνή  Θα λειτουργούν θεματικοί χώροι και παιδότοπος. Μαθητές, σπουδαστές και νέοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν σε αφιερώματα, πολιτικές συζητήσεις για τα προβλήματα της νεολαίας

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από τον Στέφανο Λουκά μέλος του ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ. ,συναυλίες μαθητικών συγκροτημάτων, έντεχνο τραγούδι από τον Τηλαβερίδη και λαϊκό -ρεμπέτικο γλέντι με τους Τζαναμπέτηδες
Παράλληλα σε όλο το διήμερο θα υπάρχει χώρος για γκράφιτι και άλλες δραστηριότητες. 
Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 19:00
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες της οργάνωσης στο διαδίκτυο http://www.kne.gr και http://efestival.kne.gr. Για επικοινωνία με την ΚΝΕ στο e-mail: kne@kne.gr καθώς και στα γραφεία της Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ του ΚΚΕ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον το τελευταίο φεστιβάλ της Κνε με το Κόμμα εντός βουλής! Άρε τιμημένο ΚΚΕ, που από τον Ρίτσο κατάντησες στους Goin' Through!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΡΙΤΣΟ ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ??..
ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ!!..
ή ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ'ΡΘΕΙΣ ΑΛΛΑ..ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ??!!..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:20 μ.μ.
Και όταν ξεκίνησε η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΝΕ να κάνει <>,
το ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΠΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΚΕ ήταν ε κ τ ό ς Βουλής,..
Τι πάει να πεί αυτό δηλ??..
ΑΠΛΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΝΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!...
Μέχρι όλα τα νιάτα μαζί με σένα, από 5 χρονών έως 155 χρονών καταλάβουν και καταλάβουν την ΕΞΟΥΣΙΑ από τους πλουτοκράτες!!!...

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν η ΚΝΕ ιδρύθηκε το 1968. Τότε το ΚΚΕ ήταν στην παρανομία( Το ΚΚΕ έμεινε στην παρανομία 37 ολόκληρα χρόνια: από την έκδοση του Γ Ψηφίσματος το 1947 μέχρι την κατάρρευση της απριλιανής δικτατορίας και την ΄αποκατάσταση΄ της δημοκρατίας το 1974. 1ον άλλο να σε έχουν εκτός βουλής (παράνομο) εξαιτίας της επαναστατικής σου δράσης και άλλο να κινδυνεύεις να μείνεις εκτός βουλής, αφού σε εγκατέλειψε μέχρι τώρα το 1/2 των ψηφοφόρων σου, γιατί το μόνο που έκανες τα τελευταία 3-4 χρόνια, είναι να κατηγορείς όσους αποφάσιζαν να κατέβουν στους δρόμους, ότι δεν είχαν την δική σου... σωστή... επαναστατική γραμμή. Βέβαια όποτε ο κόσμος θέλησε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να συγκρουστεί με το σάπιο πολιτικά σύστημα βρέθηκες απέναντι του (π.χ. Δεκέμβρης 2008 κατηγορούσες τους μαθητές σαν κουκουλοφόρους και έλεγες πως δεν πρέπει να σπάσει ούτε ένα τζάμι, ή πέρυσι όταν οι κουκουεδες περιφρουρούσαν την βουλή για να μην μπει ο κόσμος μέσα)2ον πολύς κόσμος πέρασε από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, αλλά αηδίασε από την γραφειοκρατικόποιηση του, ενώ πλέον πέρα από γραφειοκρατικό έχει γίνει και βαθιά συστηματικό κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει 5:59 καταλάβαμε. Εσυ τι ζορι τραβας για το ΚΚΕ;; Πηγαινε στον τσιπρα να γιορτάζεται μαζι την 3η του Σεπτέμβρη κι ασε το ΚΚΕ. Το ποιος συγκρουεται πραγματικα και για ποιον λογο εχει αποδειχτει και αποδεικνυεται καθε μερα. Ακόμα και σήμερα, άλλοι είναι αυτοί που κάνουν τουμπεκί στους χωρους δουλειάς και όχι οι κομμουνιστές.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 7:51 καταλάβαμε ότι είσαι πιστός στην αλάθητη σημερινή ηγεσία του Κόμματος. Προτείνω να πας εσύ με τους σοσιαλδημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε τα περισσότερα μεγαλόστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην στελέχη του ΚΚΕ! και έχουν αρκετά κοινά με τα σημερινά μεγαλοστελέχη του ΚΚΕ( Π.Χ.όταν στις αρχές του 90 η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΝΕ ερχόταν σε ρήξη με το ΚΚΕ γιατί αντιδρούσε στην συγκυβέρνηση με την νδ και στην οικουμενική, χέρι-χέρι ανανεωτικοί δλδ οι μετέπειτα συνασπισμένοι και ΄ορθόδοξοι΄ δλδ. η σημερινή ηγεσία του κόμματος, διέγραψαν αμέτρητα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ που αντιδρούσαν στην αστικοποίηση του Κομουνιστικού Κόμματος. Οι πραγματικοί Κομουνιστές δεν κάνουν τουμπεκί, ούτε στους χώρους δουλειάς, ούτε κάνουν τα καλά παιδάκια που είναι πρόθυμα να εκτελέσουν κάθε μαλακία των έμμισθων κομματικών υπαλλήλων της Κ.Ε. Πάτε να καταντήσετε το Κομμα εξοκοινωβουλευτικη αριστεριστικη γκρουπα.

Ανώνυμος είπε...

"Πάτε να καταντήσετε το Κομμα εξοκοινωβουλευτικη αριστεριστικη γκρουπα."
"ενώ πλέον πέρα από γραφειοκρατικό έχει γίνει και βαθιά συστηματικό κόμμα." (μάλλον συστημικό ήθελες να πεις)
Τι από όλα είναι τελικά το ΚΚΕ;; "αριστεριστικη γκρουπα" ή "βαθιά συστημικό κόμμα";; (ναι, το ξέρω τώρα θα μου πεις και τα 2!!)
Ή απλά αναπαράγεις ό,τι ακούς και διαβάζεις από τους μεν και από τους δε και τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου και το μόνο που σε νοιάζει είναι να κράξεις το ΚΚΕ; Και το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ θες να κράξεις το ΚΚΕ;; (εκτός αν είσαι από τους διαγραμμένους που αναφέρεις, που τώρα είναι σε κάποια αριστερίστικη εξωκοινοβουλευτική γκρούπα, οπότε σε καταλαβαίνω)
Αφού λοιπόν, εσύ είσαι πραγματικός κομμουνιστής, κάνε ότι νομίζεις και άσε τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ να κάνουν αυτό που πιστεύουν. Και μη σκας και τόσο πολύ για το "πού βαδίζει" το ΚΚΕ, θα πάθεις τίποτα!

ΥΓ. απάντησέ μου, αν θες αφού τα σημερινά μεγαλοστελέχη του ΚΚΕ όπως λες με τα περισσότερα μεγαλόστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τόσα κοινά γιατί δεν είναι μαζί; και επίσης γιατί αυτά τα μεγαλόστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (και αρκετά του ΠΑΣΟΚ) φύγαν από το ΚΚΕ;; μάλλον γιατί το ΚΚΕ ειναι "βαθιά συστημικό κόμμα", ε;

Το Προφίλ μας