Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η παρέλαση από την 1η Συνάντηση Χορευτικών Ομάδων των συλλόγων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού (video)

Η παρέλαση από την 1η Συνάντηση Χορευτικών Ομάδων των συλλόγων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Σερβίων, στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της περιοχής από τους Τούρκους.
Γ.Μαστρ./περισσότερα στο www.mikrovalto.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, άψογη παρουσία, κυρίως η πληροφόρηση για το ποιό χορευτικό παρελαύνει κάθε φορά, αλλά και η ταιριαστή παρουσία της πιτσιρίκας με το καυτό...σορτσάκι, ακριβώς μπροστά από τους Πόντιους...
Αυτά τα οργανωτικά μυαλά, να τα κάνετε εξαγωγή στο εξωτερικό, έχουν πολλά να προσφέρουν...
Και πάλι μπράβο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως η ΑΡΧΗ έγινε και μάλιστα πολύ όμορφη.Αν του χρόνου έρθουν και τα υπόλοιπα χορευτικά από όλους τους συλλόγους θα γίνει ένα πραγματικό πανηγύρι!!!Βέβαια νομίζω πως η απουσία του ΡΟΔΙΤΗ ήταν πολύ μεγάλη χωρίς βέβαια να αποτελεί έκπληξη η απουσία του Βελβεντού.Μάλλον εκδικήθηκαν το ΔΗΜΑΡΧΟ για τις χαμηλές χρηματοδοτήσεις.Η μικροπρέπεια τους σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!
ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΓΕΡΑ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!!
Κρίμα γιατί ένας μορφωτικός όμιλος θα έπρεπε να βλέπει πολύ μπροστά και να ψάχνει τέτοιες ευκαιρίες κα όχι να τις πετάει.Γιατί αν ο ΜΟΒ ήταν στην παρέλαση θα εισέπραττε το μεγαλύτερο χειροκρότητα από τους 2000 και πλέον τυχερούς που χθες βρέθηκαν στο ΓΗΠΕΔΟ.

Το Προφίλ μας