Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Οι εμπρηστές ανέλαβαν την αναδάσωση

Από τις Logoplokies.blogspot.com
Με 33,48%, τον Οκτώβριο του 2009, η κωλοδεξιά πήγε στο βάραθρο, πληρώνοντας τα εγκλήματα κατά της ελληνικής οικονομίας και της χώρας, των ανίκανων και των σούργελων, που με μπροστάρη τον Καραμαλάκα, έφεραν το έλλειμμα στο 16% !
Με την ουρά στα σκέλια και τη μάπα στραπατσαρισμένη, η παράταξη - μπελάς (και) της Ελλάδας, άλλαξε αρχηγό, διασπάστηκε, ξαναδιασπάστηκε, έφτασε στο 17%, το Μάϊο και τώρα με, μόλις, 29,66%, ξανάγινε κυβέρνηση !
Οι δημοκρατικές μας διαδικασίες, (έτσι όπως τις έχουμε φτιασιδώσει...), έφεραν, δύο χρόνια, μόλις, μετά, τους εμπρηστές, για να κάνουν την ...αναδάσωση των καμένων !

Στο σχήμα του Τρελλαντώνη, βρήκαν τη θέση και το ρόλο τους, (εκτός από τον ιδιο...), μια σειρά δεξιόστροφων ρεμπεσκέδων, που μέχρι το 2009, συμμετείχαν, με τα μπούνια, στην "πυρπόληση" της οικονομίας και στο "κάψιμο" της χώρας και τώρα μοστράρονται με την ιδιότητα του ...σωτήρα - "αναδασωτή" !

Όλ΄ αυτά κατέστησαν δυνατά, χάρη στη δημιουργία του εξιλαστήριου θύματος, που βρέθηκε, πετροβολήθηκε και εξοβελίστηκε : του ΠΑΣΟΚ !

Αυτού που ανέλαβε την κατάσβεση της πυρκαγιάς - δημιούργημα της Δεξιάς, που μπήκε στις φλόγες, που μάτωσε, που κατακάηκε, που προκάλεσε αναζωπυρώσεις, που έχασε και μάχες, που δεν αποσόβησε ζημιές και θύματα, ΑΛΛΑ, που, τελικά, έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά, περιορίζοντάς την σε συγκεκριμένη περιοχή, όπου μπορεί να δεχθεί το τελειωτικό χτύπημα !

Το έργο της πυρόσβεσης, και βέβαια, δεν λειτούργησε καλά, ήταν χωρίς αρχικό και συγκεκριμένο σχεδιασμό, περιείχε αυτοσχεδιασμούς, παλινδρομήσεις και πολλές φορές οι επιχειρήσεις κατάσβεσης προκαλούσαν, από μόνες τους, επί πλέον θύματα.

Σαφώς και ήθελε βελτίωση, σαφώς και χρειάζονταν ενισχύσεις, σαφώς και ένας ανασχεδιασμός, θα όφειλε να εμπλουτιστεί και από τις εμπειρίες και από τα λάθη, της διετούς προσπάθειας πυρόσβεσης.

Όλ΄ αυτά κατανοητά και δεκτά, πλην όμως, εκείνο που δεν αντέχεται, είναι η ανάθεση του ανασχεδιασμού, αλλά και του επιχειρησιακού μέρους της τελικής κατάσβεσης της πυρκαγιάς, καθώς και της αναδάσωσης, σε επιφανή και εκλεκτά μέλη της ομάδας - κόμματος, των εμπρηστών ! Ε, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει πουθενά !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 'ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑI-VRES

Το Προφίλ μας