Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που παρακολούθησαν το υψηλού επιπέδου επιστημονικό συμπόσιο που έλαβε χώρα στην Κοζάνη στις 11-13 Μαίου και ιδιαίτερα τους ομιλητές- εισηγητές από το νομό μας που απέδειξαν με τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους ότι η περιοχή μας διαθέτει επιστημονικό δυναμικό ικανό να περιφρουρήσει την υγεία των συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται επίσης στους συναδέλφους από όλη την Μακεδονία που προσήλθαν και συμμετείχαν ενεργά κατά τις τριήμερες εργασίες του συμποσίου καθώς και στο Πνευμονολογικό- Ογκολογικό τμήμα του ΑΝΘ «Θεαγένειο» και το Διευθυντή του κ Ιάκωβο Άντζελ που χωρίς τη συνδρομή του η πραγματοποίηση αυτού του συμποσίου θα ήταν αδύνατη.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες θα πρέπει να απευθύνουμε στην ΠΕ Κοζάνης υπο την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε το συμπόσιο που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος ευχαριστούμε την εταιρία Medevents που με άψογο τρόπο διοργάνωσε το συμπόσιο και από την Τετάρτη 16/5/12 μέσω του συστήματος live media θα σας δώσει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε εξ ολοκλήρου μέσω του διαδυκτίου εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασιλακόπουλος Βασίλειος                             Αγάπιος Γαβριηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας