Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Επιστολή Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου προς εταιρεία Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού

  Κύριε πρόεδρε
     Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού καθημερινά, αδιάλειπτα και με εξαντλητικό ωράριο ασχολείται για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών του Δήμου μας.
  Έχουμε θέσει όμως ως προτεραιότητα την απευθείας επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες και όχι την ανταλλαγή απόψεων ή την ενημέρωση με επιστολές. Άλλωστε για τον λόγο αυτό έχουμε κάνει αρκετές συγκεντρώσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Βελβεντού, με τελευταία την διαβούλευση για τρία σημαντικά θέματα του Βελβεντού, από την οποία όμως λάμψατε δια της απουσίας σας.
  Ανεξαρτήτως όμως των παραπάνω είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ενημέρωση ή αποδοχή προτάσεων σας, όταν αυτές προκύπτουν μέσα από έναν δημιουργικό διάλογο.
  Το γραφείο μου είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες 16 ώρες την ήμερα, 7 ημέρες την εβδομάδα πόσο μάλλον για την εταιρείας σας, που εκπροσωπεί, όπως λέτε, τόση σημαντική μερίδα πολιτών του Βελβεντού.
  Αναμένω εκ μέρους σας αίτημα συνάντησης προκειμένου να υπάρξει ένας δημιουργικός διάλογος προς όφελος της κοινωνίας του Βελβεντού αλλά και του Δήμου γενικότερα.


                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

                                                            ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re gliftides, oi gloses sas exoune gini pinela, agonistes tis plakas, ipotaktika tou Velvedou. tous parakalate kai apo pano tous AXISTOUS? Are katadia ta Servia. Kostadopoule eisai dimarxos Servion? pote 8a apokatastisis tin onomasia tou Dimou? pou to komma sou me ton Kallikrati to epibalane.

Ανώνυμος είπε...

na doyme pote 8a alaksei h omnomasia,prosexte mhn sas grapsei me MAYRA gramata h istoria twn SERVIWN....poly to ka8ysterate!

Ανώνυμος είπε...

Κων/πουλε,
ξέρεις πως το Βελβεντό δε σε αναγνωρίζει. Στη βράση κολλάει το σίδερο, κάνε δημοψήφισμα για το ονομα. ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ. Και αν δεν θέλεις δημοψίφισμα, βάλτο θέμα στο ΔΣ να πάρουν θέση οι σύμβουλοι. Να σταματήσει η κοροιδία να έχουμε καρότσα το Βελβεντό. Αυτοί με την ανεξαρτησία τους κι εμείς με τη δική μας.

Ανώνυμος είπε...

Συνετή η στάση και θέση του Βασίλη Κωνσταντόπουλου .
Δήμαρχε συνέχισε έτσι και θα δικαιωθείς.
Τώρα για τους δύο παραπάνω ΑΝΟΗΤΟΥΣ … τι να πει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

''Συνετή η στάση και θέση του Βασίλη Κωνσταντόπουλου .
Δήμαρχε συνέχισε έτσι και θα δικαιωθείς.
Τώρα για τους δύο παραπάνω ΑΝΟΗΤΟΥΣ … τι να πει κανείς.''

Se ti re file mou 8a dikeo8ei o Kostadopoulos den mas les? se ti? mipos mateodoxoune oloi eki epano sto dimarxio oti sto mellon 8a paroune kamia psifo apo to Velvedo? Miposo Kostadopoulos exi blepsis pali gia bouleytis kai glifi tous Velvedinous? (komati api8ano dioti 8a xasei ton paxtolo misto tou)

Se ti pragma 8a dikaio8ei, sto telos 8a xaraktiristi o o protos dimarxos pou estise kolo stous Velvedinous. Alla apo ena xorgiati ti perimenis.

Ανώνυμος είπε...

Αγράμματε "πρωτευουσιάνε" γράψε Ελληνικά γιατί μας κουράζεις.
Μας αρκεί να διαβάζουμε τις βλακείες σου ....

Ανώνυμος είπε...

αρκετες συναντησεις στο βελβεντο.
διαβουλευση για 3 σημαντικα θεματα.
16 ωρες τη μερα,7 μερες τη βδομαδα.
ποτε τα προλαβαινει ολα αυτα?

Ανώνυμος είπε...

O xorgiatis Mpeis den ginete, sofi alla epibebeomeni i laiki parimia !!!!

YG: ama kourazese allaxe blog !!!

Ανώνυμος είπε...

kai pali misologa kai elipsi epixeirimaton,
se eroto ey8eos: Se ti 8a dikeo8ei o Kostadopoulos?


Ean mporis apadise gia na se paroune me ta giaourtia GLIFTI

Ανώνυμος είπε...

ΜΚΟ ξύδι!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς κ. Δήμαρχε η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι, και κάποια πράγματα έχουν ως εξής:
Οι τρεις συγκεντρώσεις του Πνευματικού ποτέ δεν είχαν ως οργανωτή τη δημοτική αρχή, αλλά πάντα το 3μελές "τοπικό συμβούλιο" της Κοινότητας Βελβεντού που εκφράζει την εικονική "πλειοψηφία" του Βελβεντού. Συνακόλουθο ήταν ο κόσμος που στην πραγματική πλειοψηφία δεν εκφράζεται μέσα από αυτό το όργανο, να μην έχει διάθεση συμμετοχής.
Αν θέλετε την πραγματική συμμετοχή λοιπόν απευθυνθείτε στο σύνολο της κοινωνίας και όχι στην καθαρά μειοψηφική τοπική "εξουσία", δείχνοντας το πραγματικό σας ενδιαφέρον για την πραγματικώς ορθή λειτουργία και αντιμετώπιση των θεμάτων στην ενότητα του Βελβεντού και όχι μόνο, όπως και πολλοί Βελβεντινοί κάνουν θέτοντας σας θέματα τις πολλές ώρες που είστε διαθέσιμος.
Μ' αυτούς τους ξεκάθαρους τρόπους μπορεί πράγματι και δημιουργικός διάλογος να γίνει και αποτελέσματα ουσίας να έχει, αφήνοντας τις σκοπιμότητες και τις τυπικότητες εκπροσώπισης στην άκρη.
Αλλιώς η σημαντική όπως αναφέρετε μερίδα απλών πολιτών του Βελβεντού θα αισθάνεται ότι στην πραγματικότητα είναι ανεπιθύμητη.

Υ.Γ. Τα παραπάνω αποτελούν αλήθειες που αναφέρονται με ονοματεπώνυμο, γι' αυτό και ανώνυμοι σχολιαστές που θέλουν να βγάλουν κακίες δεν βοηθούν σε τίποτα τις δύο κοινωνίες.

Με ονοματεπώνυμο
Ζορμπάς Μιλτιάδης

Ανώνυμος είπε...

Kirie Zorba o rolos sas einai simbouleytikos kai mono, oute dikeoma exete na parembenete se Dimotika simboulia oute na ipodikniete, ayto toulaxiston lei i nea nomo8esia tou Kalikrati gia tis MKO.

O Agonas sas apoxta pleon nea dinamiki meta tis pseytoiposxesis tou Koykoylopoylou otan sinadi8ikate paleotera me ton Ragousi, sto xeri sas einai na diekdikisete ayta pou sas anikoune, giati den to kanete? Pisteyete se kapio 8ayma? dioti akoustikane apopsis oti tou xronou 8a exi ri8mistei to zitima tis anexartisias sas, toulaxiston ayto omologi i neolea tou Velvedou ego aplos sas metafero ayta pou sizitisa.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Ζορμπά με όλο το θάρρος και καλή διάθεση είδατε τους πολίτες του Λιβαδερού, των Καμβουνίων και των άλλων τοπικών διαμερισμάτων να έχουν τέτοιες αξιώσεις (για ειδική μεταχείριση). Είδατε κάποιο άλλο δημοτικό διαμέρισμα σε οποιοδήποτε άλλο Καλλικρατικό δήμο να κάνει το ίδιο;

Ποιό είναι το σύνολο και ποιά η μειοψηφική εξουσία; Αυτή που εκλέχθηκε από τις εκλογές όπου ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να μην συμμετέχετε; Και θέλετε να αγνοηθούν οι αιρετοί επίσημα από τη δημοτική αρχή επειδή έτσι σας αρέσει;

Επίσης πως στοιχειοθετείτε ότι ο τρόπος που προτείνετε είναι η πραγματική συμμετοχή; Επειδή το λέτε εσείς; Δεν είναι όλοι οι κάτοικοι του δήμου οικείοι σας να τους λέτε πως θα κάνουν ότι κάνουν (πότε να ψηφίζουν ή όχι , από που να ψωνίζουν. σε ποιά πανηγύρια να πάνε ...)

Μάλλον λάθος έκανε που σας απάντησε ο Κων/λος. Μάλλον λάθος κάνουμε και οι κάτοικοι των άλλων δημ. διαμερισμάτων να αγνοούμε την κατάσταση στο Βελβεντό...

Ανώνυμος είπε...

Μίστερ Ζόρμπας..
Δεν έχεις πλέον δικαίωμα να παίρνεις τον λόγο και να απευθύνεσαι στον δήμαρχο,
πρέπει πρώτα το.."πρόβλημά" σου να το συζητάς με το τοπικό συμβούλιο (ΤΣ) και άν κριθεί αναγκαίο να το θέσει το θέμα η πρόεδρος στο Δημοτικό συμβούλιο(ΔΣ)!!..
Έτσι γίνονται τα πράγματα πλέον!!!
Ξεχάστε την ασυδοσία και το άσυλο
που είχατε όλα αυτά τα χρόνια!!..

ΚΑΙ από πότε οι Βεβεντινοί είναι πρόβατα και τους πάτε πότε από 'δώ και πότε από 'κεί, και τους λέτε πότε να ψηφίσουν πότε να κοιμηθούν και πότε να γ..κρεβατωθούν????..
Σαν πολύ στραβά δεν πήρατε τον ..αμανέ????...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ?
ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

η ουσία είναι ότι η Μ.Κ.Ο. με μια μακροσκελέστατη επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο, που του την έστειλε στις αρχές Ιουνίου, - και απ΄ότι φαίνεται έστειλε κι άλλες το προηγούμενο διάστημα - έθετε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βελβεντινοί και ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, με στόχο να συζητηθούν και να δοθούν λύσεις. Και, αφού δεν πήρε καμιά απάντηση από τον κ. Δήμαρχο, την κοινοποίησε μετά από 3-4 βδομάδες στα Μ.Μ.Ε.
Και μόνο τότε ο Δήμαρχος εδέησε να απαντήσει, όπως απάντησε, προτρέποντας τί; Να ζητήσει η Μ.Κ.Ο. συνάντηση μαζί του, κάτι το οποίο το είχε ζητήσει ήδη με την επιστολή της στις αρχές Ιουνίου!
Όλα για το επικοινωνιακό παιχνίδι, πλέον κ. Δήμαρχε! Άκου, "το γραφείο του Δημάρχου είναι ανοικτό για τους πολίτες 16 ώρες κάθε μέρα"! Φορέας είναι η Μ.Κ.Ο. αποτελούμενη από 2.300 Βελβεντινούς και όχι απλός πολίτης!Και έχετε κ. Δήμαρχε δεί κι άλλους φορείς του Βελβεντού με πολύ λιγότερα μέλη, και καλά κάνατε!Αφού καμιά διάθεση να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι δεν έχετε, γιατί δεν το ξεκαθαρίζετε;
Και με τα προβλήματα που η Μ.Κ.Ο. εντοπίζει τι θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:45.

Διάβασε τα παραπάνω σχόλια. Κανείς δε σας οφείλει προνομιακή μεταχείριση. Πολύ περισσότερο μετά την συμπεριφορά σας στις προηγούμενες εκλογές.

Επίσης, ΞΑΝΑ - ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

gkortsia to synoro

Ανώνυμος είπε...

Από πότε 11.39 προνομιακή μεταχείριση είναι να λύνονται προβλήματα καθημερινότητας και να πληρώνονται εργαζόμενη στο δήμο για υπηρεσίες που ήδη έχουν προσφέρει; Αντί να πιέζει ο δήμαρχος τους Επιτρόπους να ολοκληρώνουν τους ελέγχους για να γίνουν άμεσα οι πληρωμές, έχουμε διαλόγους μέσω του ηλεκτρονικού τύπου που είναι ανούσιοι.

Ανώνυμος είπε...

Αμα ειναι ανουσιοι εσυ γιατι συμετεχεις;

Ανώνυμος είπε...

ενα εχω να πω ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω ένα "κράτος" που το λένε Βελβεντό, έχει 2.500 κατοίκους, οι μισοί είναι..πρότα, έχουν μια πρασινογάλανη σημαία, σήμα τους το ροδάκινο, και το χαρτονόμισμά τους έχει στάμπα την κεφαλή του Στεργίου απ'τη μιά και του Ζορμπά απ την άλλη...
οι μισοί νεολαίοι είναι πάνω από πενήντα πέντε χρονών, οι οποίοι επιδίδονται σε τραμπουκιστικά αθλήματα...μόνο και μόνο για να..βρούν δουλειά, γιατί αλλιώς θα ξενητευτούν σε καμιά Αμερική...και θα γυρίσουν "Αμερικανάκια".. και άντε να τους βάλεις μυαλό μετά αυτούς!!....

Ανώνυμος είπε...

1:32
Αν θες να του κάνεις υποδείξεις πήγαινε στον ίδιο, μην τα λες εδώ. Αυτό που ξέροθν οι κάτοικοι των υπόλοιπων δημ. διαμ/των είναι ότι στις εκλογές τσιρίζατε σαν κακομαθημένα, δεν συμμετείχατε και μετά θέλετε απο αυτούς που δεν αναγνωρίζετε να λύσουν όλα τα προβλήματά σας. Ποιοί νομίζετε ότι είστε;

Κατά τα άλλα Βελβεντό - ενωμένο - δυνατό, αλλά οι άλλοι να κάνουν όλες τις δουλειές. Που είναι οι πρωτοβουλίες σας και η υποτιθέμενη αυτοδιάθεση; Αυτός είναι ο εθελόντισμός σας; Να σας λύνουν τα προβλήματα οι άλλοι; Δε λέω κάτι νέο. Οι προεκλογικές σας κορώνες δεν ξεχνιούνται όπως θα θέλατε.

Επίσης αν θέλετε απίο το δήμο βοήθεια να ξεκαθαρίσετε ως τι τη ζητάτε.

Βελβεντινός είπε...

Ως γνωστών φίλε 10.16 ο δήμος εισπράτει στα ταμεία του τακτική επιχορήγηση ανάλογη του πληθυσμού των κατοίκων. Επομένως το κομμάτι αυτής που αντιστοιχεί στον πληθυσμό της ενότητας Βελβεντού (περίπου 21,5% του συνόλου) να αξιοποιηθεί σωστά για τις υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής προς όλους τους κατοίκους των οικισμών του Βελβεντού και τις προτεραιότητες που αυτοί έχουν, είτε είναι στη ΜΚΟ είτε δεν είναι. Ούτε ένα λεπτό από αυτά που αντιστοιχούν στους υπόλοιπους κατοίκους του Καλλικρατικού Δήμου. Τίποτα παράλογο και όλα σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Υπουργού Ραγκούση.

Ανώνυμος είπε...

10:37

Τον οποίο λέτε ότι δεν αναγνωρίζετε (βάσει και της συμπεριφορά σας προς τον αντιδήμαρχο) και ότι δεν συμμετέχετε στις εκλογές διότι ο δικός σας δήμος πρέπει να εξαιρεθεί μπλα, μπλα , μπλα ...

Αυτό που γράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι σας το έθεταν ως πρόβλημα προεκλογικά. Πως θα είναι το τοπίο χωρίς εκπροσώπησή σας. Σας τα εξήγησαν ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

Απάντηση; 'Οχι μπορούμε και μόνοι μας, διότι είμαστε εθελοντές και μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα και διάφορα άλλα τέτοια, αγνοώντας την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ακούγοντας εκείνους που είχαν ΣΥΜΦΕΡΟΝ απο την όλη κατάσταση.

Εσείς μπορεί ήδη να ξεχάσατε αλλά υπάρχουν και αυτοί που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ τη συμπεριφορά σας και αυτά που λέγατε προεκλογικά.

Τώρα θέλετε τη νόμιμη χρηματοδότηση, να σας έχει ο ενιαίος δήμος μη βρέξει κα μη στάξει και ότι άλλο σας κατεβεί στο κεφάλι.

ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

@12:30, έγραψες πάλι, πέρνα για το καθιερωμένο «λουκουμάκι».

Ανώνυμος είπε...

@3:24 ΚΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

@7:02 και διπλό άμα γουστάρει τον κερνάω, αρκεί αγαπητέ μου να μου εξηγήσει ποιο από το προηγούμενο «παραλήρημα» ερωτήσεων – απαντήσεων και μάλιστα διατυπωμένων με τη γνωστή τεχνική του «ηλίθιου» και της δήθεν «αγνής και δίκαιης διάθεσης» θεωρεί τάπωμα.

Ανώνυμος είπε...

7.39 Σας έριξε τάπα κανονική και άσ τα σάπια. Όπως τα λέει είναι ο 12.30

Ανώνυμος είπε...

POTE RE PEDIA 8A KANOYME KAMIA DIADILOSI GIA TIN ANEKSARTISIAMAS EXOYME SKOYRIASI NA PERIMENOYME.

Ανώνυμος είπε...

h mko einai kalh kai 8elei to kalo mas.ta servia einai poy mas katestrepsan.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ.

Το Προφίλ μας