Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Τίτλοι τέλους για τις καθεστωτικές φοιτητικές παρατάξεις

Θα σχολιάσουμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ που θα φέρει στη Βουλή το Υπ.Παιδείας αλλά θέλω για την ώρα να σταθώ σε μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που προτείνονται:
Οι εκπρόσωποι των φοιτητών στα όργανα διοίκησης των ιδρυμάτων εκλέγονται από ενιαίο ψηφοδέλτιο με άμεση, καθολική, ταξινομική και μυστική ψηφοφορία από το σύνολο των ενεργών φοιτητών. Επίσης, ο εκπρόσωπος των φοιτητών στο Συμβούλιο θα πρέπει να βρίσκεται εντός του ελάχιστου όριου φοίτησης.
Πρακτικά, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα απαλλάσσονται από τις καθεστωτικές κομματικές φοιτητικές παρατάξεις που απέτυχαν παταγωδώς να αναβαθμίσουν μέσα από την δράση τους την Ανώτατη Εκπαίδευση. Η αντίδραση τους θα είναι λυσσαλέα, με πρώτη την ΠΑΣΠ. 
Το Υπ.Παιδείας οφείλει να προχωρήσει με οποιοδήποτε κόστος.
parapolitiki.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατσε να δουμε αν θα περάσει. και επιπλεον, και να περάσει, δεν πεθαίνουν τοσο εύκολα τα παράστα, από κάπου θα βρουν να πιαστουν!! Πάντως, πολύ καλή κίνηση!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ !!!

«να κυβερνιέται η Πατρίδα μας με αρχές και νόμους κι όχι με το έτσι θέλω!»
όπως είχε πει ο αγράμματος Ρωμηός στρατηγός Μακρυγιάννης.
Στους άθλιους Πολιτικούς της υπατίας του ΔΝΤ, στους εντεταλμένους Οικονομολόγους εκείνους που εξηπυρετούν τα συμφέροντα του Τραπεζικού καρτέλ, στους άνομους Δικαστικούς που συννενούν με την πολιτική Μαφία των Σιωνιστών, στο Επιχειρηματικό λόμπυ της Μπίλντεμπεργκ και στα παπαγαλάκια των Μέσων Μάλαξης Εγκεφάλου.
Μιλάμε για γενικό οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδας, στα καμίνια του εβραιομασονισμού, που κυβερνά την Ευρώπη.
Η κηδεμονία της φαύλης πολιτικής σπείρας που λεηλάτησε επί δεκαετίες με λογιστικά και νομικά τεχνάσματα τον δημόσιο πλούτο των ταμείων και όχι μόνο, σήμερα φαίνεται να αντικαθίσταται από την κηδεμονία των τεχνοκρατών του ΔΝΤ. Και οι δυο περιπτώσεις κηδεμονίας, η απερχόμενη και η επερχόμενη έχουν ένα κοινό: Την απουσία λογοδοσίας στο λαό. Την απουσία ακριβής ενημέρωσής του λαού, για τα οικονομικά μεγέθη. Την φιλοσοφία της ανάθεσης στους «ειδικούς». Την πολιτική αποχαύνωσή του.
Ο σκλάβος στο έσχατο όριο της υποδουλώσεώς του χάνει την επιθυμία του να είναι ελεύθερος. Ζαν Ζακ Ρουσσώ.

«Όταν χρωστάς δεν είσαι ελεύθερος» μας ανακοίνωσε ο κ.Παπακωνσταντίνου. Παραδοχή μιας ήττας.Αρα Έλληνα, δεν είσαι ελεύθερος να καθορίζεις την πορεία σου.

Ολοι Αυτοί συνεννούν με την σιωνιστική μαφία των μεγαλοτραπεζιτών, αυτών που υπερχρέωσαν τεχνητά και σκόπιμα τον ελληνικό λαό, ωστε να μην σηκώσει κεφάλι για 40 χρόνια τουλάχιστον.
Εφαρμόζουν το Δόγμα του ΣΟΚ στη πλάτη μας.
{Ο φόβος του να μην μπορέσουμε να πληρώσουμε τα δάνεια και μπούμε φυλακή.}
Εφαρμόζουν τρείς κοινωνικές τάξεις,τους πλούσιους τους φτωχούς και τους άνεργους.
Αυτοί που προεκλογικά μας έλεγαν “ Δεσμεύομαι…”
Δεσμεύτηκαν οι άθλιοι πολιτικοί να αδειάσουν έντεχνα τα ασφαλιστικά ταμεία και να τα υπερχρεώσουν και να Απαιτούν απο τους Ελληνες πολίτες να ξαναπληρώσουν πάλι τα κλεμμένα τους λεφτά με αντάλλαγμα να λαμβάνουν συντάξεις και επιδόματα πείνας.
Δεσμεύτηκαν για το καλό των εργαζομένων να κάνουν μαζικές απολύσεις και να αλλάξουν τις εργασιακές σχέσεις υπέρ των πλουσίων.
Δεσμεύτηκαν για το καλό μας, και μας παρουσίασαν το ΔΝΤ ως μονόδρομο.
Ο ποινικός κώδικας ορίζει τον απατεώνα ως εξής :
" όποιος εν γνώσει του παριστάνει ψευδή γεγονότα ως αληθή με σκοπό να προσπορισθεί οφέλη τιμωρείται ..."
Δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να δεχόμαστε ως χρέος ότι μας αναγγέλουν οι πολιτικοί μας χωρίς διαμαρτυρία.
Πρέπει να δούμε τον λογαριασμό πριν τον πληρώσουμε…αλλιώς να προβούμε σε καθολική άρνηση πληρωμής των φόρων, (ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος).
Οι Έλληνες αυτή τη στιγμή αισθάνονται ταπεινωμένοι και ανίσχυροι. Η έξοδος από την πολιτική των Μνημονίων θα ανυψώσει το ηθικό του λαού, απαραίτητη προϋπόθεση γιά την επαναφορά της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης και για την περιφρούρηση των εθνικών μας συμφερόντων.
Ελληνες, για το καλό μας πρέπει να στείλουμε τώρα στο Διεθνές Οικονομικό Δικαστήριο όλους τους μαφιόζους πολιτικούς , τους ηγέτες τής Παγκοσμιοποιημένης Αγοράς, καθώς και τους Σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες , οι οποίοι κρύβονται από πίσω τους , εκπροσωπώντας τήν Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ελληνες, για το καλό μας πρέπει η οργή μας να εκδηλωθεί οργανωμένα και δυνατά και να τους πετάξουμε ΕΞΩ πολύ σύντομα, πριν καταστρέψουν την Ελλάδα μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ βάσει του Συντάγματος :
Να τους απαγορευτεί η έξοδος απο την Ελλάδα.
Να κατασχεθούν ολα τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Να δικασθούν σαν ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ως ΚΛΕΦΤΕΣ δημοσίου χρήματος.

Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο.Αν χαθεί, εγώ θα φταίω. Νίκος Καζαντζάκης.

Ανώνυμος είπε...

δέστε σας παρακαλώ που είναι τα πανεπιστήμια μας και ποσο μπροστά απο αλλά πολύ περισσότερο αναγνωρίσιμα

Από την Ελλάδα, το Καποδιστριακό, η ΑΣΟΕΕ, το Μετσόβιο, και το Αριστοτέλειο, παρά την οπισθοδρομική παραγωγική δομή της χώρας, την σχεδόν ανύπαρκτη χρηματοδότηση της έρευνας, (με ποσοστό, το μικρότερο εντός ΕΕ), και παρά το μειονέκτημα της γλώσσας, βρίσκονται στην ομάδα 201-300, ενώ με μόνο το κριτήριο της ακαδημαϊκής επίδοσης πλησιάζουν τη 200η, αφήνοντας ξωπίσω τους πανεπιστήμια ολκής, όπως το Tufts, το Stony Brook, την École Normale Supérieure de Lyon, το Vanderbild, το George Washington, το πανεπιστήμιο του Essex, το πανεπιστήμιο του Reading, το Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι, και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός. Το δε ΕΜΠ, στην κατηγορία των τεχνολογικών ιδρυμάτων, βρίσκεται μια ανάσα μόνο από την εκατοστή.

διαβάστε τι θα καταστρέψουμε ,τα παιδιά μας
http://e-cynical.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο ; όταν ανοίξουν τα ελεύθερα πανεπιστήμια στην ελλαδα οποιαδήποτε εταιρία, ας πούμε το lidl θα μπορεί να κάνει έναρξη πανεπιστημίου στην ελλαδα,θα προσλάβει καθηγητές και θα ξεκινήσει,
έχει γίνει στην Αμερική θα μοιράζετε βέβαια τα κονδύλια της παιδείας μαζί με τα κρατικά αφού θα έχει μαθητές και σε κάποια φάση ίσως και απόψε θα σας δείξω την απόδοση αυτών των μαθητών
ας το δείτε τώρα
http://e-cynical.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε 1:10 Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τα κομμένα επιδόματα που με αγώνες κατακτήσαμε όπως :
10 Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 ατομα
09 Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420/μήνα 1987 ατομα
08 Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840/μήνα 653 ατομα
07 Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120/μηνα 329 ατομα
06 Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 290/μήνα 6800 ατομα
05 Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων 450/μήνα 1100 ατομα
04 Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήνα 1790 ατομα
03 Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595/μήνα ? ατομα
02 Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870/μήν 657 ατομα
01 Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα Ολο το προσωπικό !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι καθεστωτικές παρατάξεις πότε θα καταργηθούν,να ξαναπάμε από την αρχή χωρίς λαμόγια?

Το Προφίλ μας