Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» την Δευτέρα 18 Ιουλίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

Το έργο της Πηνελόπης Δέλτα θα φιλοξενήσει το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης την Δευτέρα 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο των Λασσανείων 2011.
Σε ένα μακρινό βασίλειο, ο βασιλιάς φροντίζοντας μόνο για τη διασκέδαση για την καλοπέρασή του, έχει αδειάσει το θησαυροφυλάκιο της χώρας. Οι κάτοικοι υποφέρουν και εγκαταλείπουν σιγά σιγά τον τόπο τους μέχρι που ο γιος του, το μικρό βασιλόπουλο, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Με σύμμαχο την μικρή αδερφή του, ξεκινάει μια παρέα, γεμάτη περιπέτειες και δυσκολίες, αλλά το θάρρος και η ακλόνητη πίστη του στους ανθρώπους θα τον βοηθήσουν να χαρίσει ξανά στο βασίλειό του όλα όσα έχει χάσει.


Σκηνοθεσία: Τ. Τζαμαργιά, Διασκευή: Β. Ραπτόπουλου - Τ. Τζαμαργιά, Σκηνικά: Γ. Θεοδωράκη, Κούκλες-διδασκαλία κουκλοθεάτρου: Α. Παρούση, Μουσική-στίχοι: Δ. Μαραμή, Βίντεο: Π. Ράπα, Φωτισμοί: Κ. Μαραγκουδάκη
Παίζουν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Δημήτρης Βέργαδος, Γρηγόρης Γαλάτης, Σοφιάννα Θεοφάνους, Μάνος Καρατζογιάννης, Κωνσταντίνος Καρβέλης, Μιχάλης Καλάκος, Μαίρη Λούση, Πέτρος Σπυρόπουλος, Φωτεινή Τιμοθέου, Δημήτρης Φραγκόγλου, Κατερίνα Φωτιάδου, Στράτος Χρήστου.
Δευτέρα 18 Ιουλίου • Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο * • Ώρα 21:30
Εισιτήριο:  15,00 & 12,00 € μαθητικό – φοιτητικό
Ισχύουν Εισιτήρια του ΟΓΑ
Εισιτήρια θα προπωλούνται από την Πέμπτη 14/7/ στον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Κοζάνης απέναντι από τη Μητρόπολη και ώρες 11.00 με 14.00 και 19.00 με 21.00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984628698.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας