Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Αποτελέσματα Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2011

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα της Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2011 του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού που αφορά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εικοσιτεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Ύδρευσης του Δήμου συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών.
   Τα αποτελέσματα φαίνονται στους παρακάτω συνδέσμους:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΙΝΑΚΕΣ
 101 ΔΕ Οδηγοί
Απορριμματοφόρων
102 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων  ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΩΝ
103 ΥΕ Εργατών- τριών Καθαριότητας
(Συνοδοί Απορριμματοφόρων)
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

104 ΥΕ Εργατών- τριών Καθαριότητας
(Οικοδιμικές Εργασίες
Ύδρευσης - Αποχέτευσης) 
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

105  ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων
Πολλαπλών Χρήσεων
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΩΝ
106  ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων
(Εκσκαφέα - Φορτωτή 100 HP)
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΩΝ
107 ΔΕ Τεχνικού
(Ηλεκτρολόγων)
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
108 ΔΕ Τεχνικού
(Υδραυλικών)
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΩΝ
109 ΔΕ Ηλεκτροσυγκολητών  ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΩΝ
110  ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων
(Ισοπεδωτή γαιών)
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

     Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους (04-07-2011). Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Τ..Κ. 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου πενήντα ευρώ (50 €) που εκδίδεται από Δημόσια ΟικονομικήΥπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mia xara mas thn foreses kwnstantopoyle.pali oi velvenoi sta pragmata eeeee?????!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην απόφαση να απορρίψει την υιοθέτηση ψηφίσματος με το οποίο θα χαρακτηρίζεται ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού ως «ενεργειακός», αλλά, όμως, να δεχθεί πως είναι πληττόμενος κατά 10%, ήτοι σε έκταση 7.500 στρεμμάτων, κατέληξε σήμερα, αργά το απόγευμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας!

Πρακτικά αυτό σημαίνει, εάν φυσικά υιοθετηθεί από το ΥΠΕΚΑ στη νέα Υπουργική Απόφαση για τον Τοπικό Πόρο, πως Δημοτικές Ενότητες και Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού θα δικαιούνται μεγαλύτερο ποσοστό προσλήψεων στη ΔΕΗ (ειδικά σε δίμηνα, εξάμηνα κτλ) σε σχέση με ό,τι ισχύει σήμερα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει προβληματισμός, καθώς με την εν λόγω απόφασης ίσως η εν λόγω περιοχή…θα δικαιούται περισσότερες προσλήψεις από ότι η Μαυροπηγή και ο Κλείτος!!! Πάντως η διατύπωση της ολης απόφασης, αύριο το πρωί, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, για τον συγεκριμένο λόγο…

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΙΨΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ; ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΌΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ;ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΧΙ Σ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΜΑ 3ΜΗΝΗΣ Ή 8ΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ;

Το Προφίλ μας