Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Συνέλευση στο Τρανόβαλτο για τα σχολεία-Τι είπαν οι βουλευτές!

Από το kozanimedia.gr
Πολύωρη ήταν η σημερινή λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε για το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων της περιοχής των Καμβουνίων στο Τρανόβαλτο. Κύριο χαρακτηριστικό ήταν η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων, αλλά και 4 εκ των 5 βουλευτών του Νομού Κοζάνης και ειδικά και των τριών του ΠΑΣΟΚ.
Κουκουλόπουλος, Αθανασιάδης, Βλατής, αλλά και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος εξέφρασαν τις θέσεις και απόψεις τους για το θέμα, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης, ο Γιάννης Μητσιάκος, η Κωνσταντίνα Μητροπούλου και ο Ευάγγελος Σημανδράκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia, o Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε πως υπάρχει δέσμευση του Υπουργείου Παιδείας ότι εάν δεν γίνει ο δρόμος θα παραμείνουν ανεξάρτητα και τα δυο γυμνάσια Λιβαδερού και Τροανοβάλτου. Αντίθτα, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του 2θέσιου δημοτικού της Ελάτης, λέγοντας πως έχει θέση για τα ανάλογα σχολεία από το 1995.
Υπέρ της αυτονομίας της παραμονής του γυμνασίου Τρανοβάλτου τάχθηκε και ο Γιάννης Βλατής, αλλά και ο Αλέκος Αθανασιάδης. Και οι δυο τάχθηκαν υπέρ της λειτουργίας του δημοτικού της Ελάτης, διαφωνώντας με τον Πάρι Κουκουλόπουλο. Ο κ. Αθανασιάδης ανακοίνωσε πως οι βουλευτές θα έχουν συνάντηση την Τρίτη με την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Υπέρ της λειτουργίας και των δυο σχολείων τάχθηκε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Κατά των συγχωνεύσεων τάχθηκε ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μια αναλυτική τοποθέτηση, αλλά και οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης.
Η φωτογραφία είναι από το καλό site www.mikrovalto.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τη έγινε ,άλλη μία ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τους πολιτικούς ,τελειώσανε οι πίτες ,απόκριες,έχουμε σχολεία τώρα,μήπως τους κάνατε και τραπέζι? όσο για τον Κύριο Πάρι ας στείλει το δικό του παιδί τόσο μακριά μέσα στα χιόνια.Καμαρώστε ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ και χαρείτε ΣΕΡΒΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ εκεί στο Τρανόβαλτο έχετε πολλές ΠΕΤΡΕΣ μήπως χθες ήταν η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΗΟΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

του χρονου που το πετρελαιο θα εχει διπλασια τιμη απο φετος, με αυτα που ψηφιαν οι κουκουλοπουλος, αθανασιαδης, βλατης θα τους ξαναθυμηθει το τρανοβαλτο

Το Προφίλ μας