Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Που (είναι το) ΠΑΜΕ ;;;


Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης
Η είδηση ότι από 1η Δεκέμβρη θα απολύονται 6 εργαζόμενοι κάθε μήνα από το προσωπικό του σταθμού 902 αριστερά στα FM, δεν φαίνεται να έχει διαψευσθεί από την εργοδοσία του (ΚΚΕ).
Ο σταθμός του κόμματος του Λαού, δεν λειτουργεί με εργατικό έλεγχο.
Έχει δικό του μπαϊράκι μέσα στο αυτοδύναμο και ανεξάρτητο κράτος του Περισσού, εκεί που κανένας έλεγχος από την «σνομπαρισμένη» Πολιτεία δεν γίνεται δεκτός.
Εκεί που λειτουργεί και η βαριά βιομηχανία της  «Τυποεκδοτικής» που όταν όλοι οι εργαζόμενοι απεργούν η βιομηχανία εξακολουθεί να παράγει για να μη χάσει την «κονόμα».
Οι δυνάμεις κρούσης του ΠΑΜΕ μήπως θα έπρεπε να εξηγήσουν στο λαό που με τόση επιμονή τον καλούν να πυκνώσει τις τάξεις του και να αγωνισθούν ενάντια στη «πλουτοκρατία» - την αγαπημένη τους «καραμέλα» - γιατί ανέχονται τις κομματικές τους ανακολουθίες και δεν συσπειρώνονται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συντρόφων τους ; Η μήπως αυτοί είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού; 

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΜΕ χτυπάει τον ΣΕΒ και όλους τους πλούσιους,όταν τα βάλει με τους φτωχούς όπως το "Σοσιαλιστικό" κόμμα σας να έχετε τα μούτρα να μιλήσετε.

Το αν απολύεται κόσμος στον 902 καταρχήν δεν έχει βγει επίσημα από πουθενά,αλλά αν είναι αλήθεια είναι αίσχος και ντροπή,πάντως το ΚΚΕ και έτσι παραμένει μίλια πιο κοντά στον φτωχό λαό από τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Ήρθε η ώρα και τα χουντοκάναλα να τα βάλουν με τον Περισσό ή δεν μας φοβάστε ακόμη και βάζετε μόνο τα blogs?

ai-vreS είπε...

Στα χουντοκάναλα και στα blogs πάντως φίλε απίκο είσαι !!!

Όσο για τα άλλα που γράφεις …. Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας νύχτα σε εσάς κύριοι του ΔΝΤ,ο εχθρός σας είναι ήδη εντός των τειχών,είναι το άνεργο παιδί σας,ο κακοπληρωμένος σας ανιψιός,ο γείτονας με 2 παιδιά που απολύθηκε από το ΠΑΣΟΚ γιατί έβγαζε 800 ευρώ σαν συμβασιούχος.

Καλή λευτεριά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το ΚΚΕ με τις μ....ιες έκλεισε εργοστάσια όπως της Goodyear έδιωξε κρουαζερόπλοια και κυρίως αποθάρρυνε άλλους επενδυτές να έρθουν εδώ;
Σκέφτηκε ποτέ την δική του ευθύνη για τους άνεργους και τους απολυμένους;

Ανώνυμος είπε...

παλι το κακο ΚΚΕ...
καλα δεν βαρεθηκατε? εχετε καταντησει γραφικοι...

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ εκπροσωπή τον φτωχό λαό εμείς που δεν θέλουμε να ανήκουμε στους άπορους αφήστε μας τουλάχιστον να δουλέψουμε από πάτρωνες και εργατοπατέρες χορτάσαμε όλα τα χρόνια. Καλό είναι να μην θεωρείτε τον εαυτό σας σαν να ανήκε στην αρία φυλή και να συνεργαστείτε με την τοπική κοινωνία. φιλικά ένας που αισθάνεται πολύ κοντά στον χώρο...

Ανώνυμος είπε...

Τίτλος του άρθρου: “Πού (είναι το) ΠΑΜΕ;;;

Μήπως πρέπει να μπούνε και άλλα ερωτήματα του στυλ:
- Ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από το ΠΑΜΕ?
- Ποιοι είναι οι (κρυφοί) χρηματοδότες?
- Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετούν?
- Ποιος είναι ο πραγματικός τους σκοπός?

Μάλλον οι απαντήσεις θα μας εκπλήξουν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και στην cosco στο λιμάνι του πειραιά δουλεύουν αγαπητέ 8:19.
έμαθες όμως με τι συνθήκες?? είναι αυτές που σε καρτεράνε με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ.. ψαξ'το λίγο, γιατί μας ετοιμάζουν "κινεζοποίηση" (αν όχι "μπαγκλαντεσοποίηση" κτλ!!)

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο??
Το ΚΚΕ??!!
Τα μέτρα που παίρνονται, δεν επηρεάζουν το ΚΚΕ??.
Τι είναι το ΚΚΕ, άλλο κράτος??..
Το ΚΚΕ δεν αποτελείται από Έλληνες πολίτες??..
Είναι εκτός του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας??..
..Νομίζετε ότι κάνετε αντιπολίτευση στο ΚΚΕ??..
Με όλα αυτά τα προβλήματα που περνά ο Ελληνικός λαός, τα περνά και ο Ελληνικός λαός του ΚΚΕ!!.
Και όμως Δίνει προτάσεις στο λαό, τις παλεύει και δίνει και το αίμα του, για να βγεί ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ από κει που τον έφεραν τα δήθεν "δημοκρατικά" κόμματα!!
Λίγο σεβασμός στον Ελληνικό Λαό, που κάνει αγώνες!! και ό,τι έχει κερδηθεί από τον λαό σ'αυτόν τον τόπο, έχει κερδηθεί χάριν αυτού του κόμματος, του ΚΚΕ!! ..και από κανένα άλλο κόμμα!! όσο κι αν σας λυπεί, αυτήν είναι η αλήθεια!!.........εσείς απλά προεδρεύετε γιατί θέλετε να είστε με τους "πρώτους", λες και είναι ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ή είναι ανώμαλο βίτσιο σας το να τους ψηφίζετε ενάντια στα συμφέροντά σας!! μη προκαλείτε όμως!!
κοιτάξτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη, και πείτε στον εαυτό σας τί προσφέρατε και σε ποιούς!!
και μετά κοιτάξτε τα παιδιά σας......ςςςςςς..

Ανώνυμος είπε...

4:22 μην το ψάχνεις θα σου πω εγώ...
Οι Ελ βρίσκονται πίσω από το ΠΑΜΕ σε συνεργασία με τους Νεφελίμ. Έχω και μυστικά έγγραφα που το αποδεικνύουν!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για Νεφελίμ, αλλά κάτι ΕL.. λαμόγια σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

5:39
Πολύ ωραίο αυτό!!!!
Και να δεις που θα βγουν κιάλλοι!!!
Πολύ φαντασιοπληκτο-χαφιεδικομανία τους έχει πιάσει τώρα τελευταία όλους με το ΚΚΕ!!!
Που να έβγαινε και πρώτο κόμμα!!!..
Θα κολυμπούσαν όλοι στον Ειρηνικό ωκεανό για να βγουν στη Ν.Υόρκη!!!...
Εκτός άν τους προλάβαινε κάνας καρχαρίας, βαλτός από το ΠΑΜΕ!!!!...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει στην Ελλάδα και δημόσιο και ιδιωτικό επιχειρηματικό χρέος και τα δύο χρέη είναι στην πλάτη του λαού.
Ποια τάξη έχει κάθε φορά την εξουσία και διαπραγματεύεται το ύψος του χρέους?
Το ζήτημα της αναδιαπραγμάτευσης ή και της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, το ζήτημα της δραχμής, συζητιέται πλατιά ως εναλλακτικό σενάριο από ένα τμήμα της αστικής τάξης της χώρας μας.
Βολεύει επιχειρηματικούς ομίλους που αντλούν τα περισσότερα κέρδη εκτός Ελλάδας και με τη δραματική υποτίμηση που θα σημειωθεί θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν κεφάλαια στην Ελλάδα .. και να αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί,.. γη, επιχειρήσεις, εγκαταστάσεις στρατηγικής σημασίας.
Οι πιστωτές δεν θα χάσουν από την στάση πληρωμών.
Αντίθετα μπορεί να κερδίσουν με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού κατέχουν στα χέρια τους τίτλους που τους ασφαλίζουν από τους κινδύνους των ελληνικών κρατικών ομολόγων.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ στάση πληρωμών μπορεί να επιτύχει μια κυβέρνηση της Λαϊκής Εξουσίας.

ai-vreS είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ 24/6/10
http://voulionline.blogspot.com/2010/06/embargo-2100-23.html

Κάτι δικό σου έχεις να μας πεις; Ή συνεχίζεις να παπαγαλίζεις λόγια άλλων;

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά μου θυμίζουν την επίθεση του Πάγκαλου στο ΚΚΕ με την ψεύτικη ιστορία για δήθεν σχέση με τον Γερμανό,φυσικά ο αντιπρόεδρος δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί όταν αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα.

Το παρήγορο? Πρώτη φορά μετά τόσοι βγαίνουν και στηρίζουν το ΚΚΕ στις επιθέσεις που δέχεται.

"Βρασίδα Λούλη και Τέλη,αφού η μαμά σας το θέλει
θα φάμε απ' το ίδιο καρβέλι,με τη γενιά του ΕΑΜ"

Ανώνυμος είπε...

Ο 11:13 Απαντά στο ΑΪ ΒΡΕΣ

ΑΪ ΒΡΕΣ, Αφού ξέρεις το τι λεγεται και τι λένε τα διάφορα κόμματα για το "χρέος" της Ελλάδας,κλπ. γιατί το αποκρύπτεις?..Δεν σε συμφέρει?..
και βγάζεις το πρασινωπό γλοιώδες σάλιο σου, για να υποστηρίξεις τους λακέδες και τα λαμόγια που απομυζούν τον κόπο, τον ιδρώτα και τα κέρδη του Ελληνικού λαού!!
Μας έχεις φλομώσει με πρασινογλοιώδικα ανθρωπάκια κάθε φορά!!
Έχει καμιά σημασία από ποιά εφημερίδα είναι κάποια άρθρα? ή απαγορεύεται??..
Γιατί εσύ μας βάζεις συνέχεια να διαβάζουμε από τα "Νέα", το "Βήμα",την "Ελευθεροτυπία" κ.ά.
Και πάρα πολλά ανούσια!!..
Μήπως απαγορεύεται από τον "Ριζοσπάστη"??..
ή μήπως σας ενοχλεί??..σας χαλά τη σούπα??..
Και ο "δημοκρατικός" σας διάλογος??..τα απαγορεύει τα "Ριζοσπαστικά"???..

ai-vreS είπε...

Επιλέγουμε άρθρα που θεωρούμε ότι είναι ενδιαφέροντα και προκαλούν συζήτηση. Συζήτηση όμως. Όχι αναπαραγωγή των δεκάρικων των πολιτικών αρχηγών.

Το "πράσινο γλοιώδες σάλιο που υποστηρίζει τα λαμόγια και τους λακέδες" το αντιπαρερχόμαστε.

Να θυμίσουμε ότι αυτοί οι 'λακέδες' αυτή τη στιγμή κάνουν τιτάνια προσπάθεια να σώσουν τη χώρα. Από την κ. Παπαρήγα δεν είδαμε το παραμικρό - εκτός των γνωστών ανεδαφικών, εξωπραγματικών, φλυαριών...

Σαφώς μας αρέσει ο δημοκρατικός διάλογος. Με νοήμονες που έχουν άποψη. Όχι με φερέφωνα που αναπαράγουν τις απόψεις των πολιτικών αρχηγών τους.

Ανώνυμος είπε...

Πως σώζεται η χώρα? Με το αυξάνουμε το χρέος? Με το κόβουμε κάθε δικαίωμα από τον πολίτη? Με το να μην επιτρέπουμε στην νέα γενιά να κάνει οικογένειες? Με το δίνουμε τις απολαβές του εργαζόμενου σε διεθνείς τοκογλύφους? Με το να δίνουμε την διοίκηση της χώρας σε τραπεζίτες?

Θεωρεί κανείς σας ότι το 2013 η χώρα θα είναι σε καλύτερη θέση από ότι είναι τώρα σε οποιονδήποτε τομέα? Οι μόνοι που θα είναι ευχαριστημένοι θα είναι οι τοκογλύφοι μας.

ai-vreS είπε...

Άντε τότε. Κατεβάζουμε τα ρολά στο κράτος και να γίνουμε μια κλειστή χώρα ανατολικού μπλοκ, απομονωμένη και με κλειστή οικονομία. Πόσο θα επιβιώσουμε; Α, ξέχασα, το πείραμα έχει ήδη γίνει: Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ κλπ. Αν οραματίζεσαι την Ελλάδα έτσι, το σεβόμαστε, αλλά εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν το πράσινο στο μυαλό σου σε αφήνει να καταλάβεις ότι οδεύουμε λίαν συντόμως σε κατάσταση πολύ χειρότερη από τις χώρες που αναφέρεις.

Συζητάνε σήμερα π.χ για νέες συμβάσεις 400 και 500 ευρώ(στον ιδιωτικό τομέα με τα γνωστά 10ωρα),με ενοίκια π.χ που ξεκινάνε από τα 200-250 ευρώ.

Το πείραμα της Αργεντινής που είναι πιο φρέσκο το ξέρεις?

Και εκεί έγινε ξεπούλημα των εθνικών πόρων,μπήκαν στο ΔΝΤ,συνέδεσαν το πέσο με το δολάριο(όπως εμείς έχουμε ισχυρό νόμισμα το ευρώ),πήραν δάνεια καινούργια για να ξεπληρώνουν τόκους των τόκων,τα λεφτά φυσικά τα έπαιρναν από τον φτωχό λαό,στο τέλος έκαναν το αυτονόητο,πτώχευση αλλά με το ίδιο λάθος που κάνουμε εμείς τώρα,είχαν δώσει όλα τα χρήματα τους και τους πόρους τους στους τοκογλύφους.

Πες μου αν κάνουμε κάτι διαφορετικό και αν υπάρχει περίπτωση αυτό που κάνει τώρα το ΠΑΣΟΚ να οδηγήσει σε κάτι διαφορετικό από την πτώχευση με τον λαό να έχει καταστραφεί.

ai-vreS είπε...

Κι επειδή η Αργεντινή είναι χώρα ακριβώς στα μέτρα της Ελλάδας (στον Ευρωπαϊκό νότο, με τα ίδια πληθυσμιακά, οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά !!! ) οφείλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της μας λες;;;;

Εμείς σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις όντας δημοκράτες. Εσύ από ότι φαίνεται προσπαθείς να μας πείσεις. Πού είναι ο σεβασμός σου στην αντίθετη/διαφορετική άποψη;
Ακόμα και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς χωρίς να μας ξέρεις είναι ενδεικτικοί της νοοτροπίας σου: καμία προσωπική άποψη, αναμάσημα λόγων της Παπαρήγα, αποδόμηση των άλλων με υποβιβασμό της νόησής του, μηδέν επιχείρήματα.

Κι ύστερα επικαλείσαι τη δημοκρατία....

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ απαντάς σε αυτά που ρωτάω?

Εγώ σου απάντησα με άλλο παράδειγμα(της Αργεντινής) και προσπαθώ να σου δείξω πως τα παραδείγματα χωρών που αναφέρεις τα προσπερνάμε με δρασκελιές σε χαμηλότερη ποιότητα ζωής με αυτά που κάνει το κόμμα που ψηφίζεις.

Κατά τα άλλα είστε σοσιαλιστές.

ai-vreS είπε...

Οι σοσιαλιστές κατά την άποψή σου δηλαδή δεν απαντούν σ' αυτά που τους ρωτούν;;;; Ωραία λογική. Παπαρήγεια...

Ανώνυμος είπε...

Ρε απάντησε.Δεν μπορείς?Παραδέξου το αν είναι και άσε τα Παπαρήγεια και τα λοιπά.
Σου μιλάω με δικά μου παραδείγματα χωρίς ούτε μια αναφορά σε κείμενα εφημερίδων που δεν σου άρεσε στους προηγούμενους και συνεχίζεις να μην απαντάς.

Το "Κατά τα άλλα είστε σοσιαλιστές" ήταν γενικό,μιας και μια κυβέρνηση κατοχής από το ΔΝΤ δεν είναι ούτε καν κοντά στον σοσιαλισμό.

Περιμένω απαντήσεις.(Αν έχεις)

ai-vreS είπε...

Σου απαντήσαμε πολλάκις μέσω των αναρτήσεων και συγκεκριμένα και επί της ουσίας παραπάνω.

Τα "ρε" και τα "δεν μπορείς; παραδέξου το" όπως και τα "πράσινα γλοιώδη" και οι λοιποί χαρακτηρισμοί, επαναλαμβάνουμε, είναι ενδεικτικά της νοοτροπίας σου που δεν έχει να προτείνει λύσεις υπακούοντας σε μια παρωχημένη, κατευθυνόμενη λογική. Η τελευταία λέει ότι αντιπολιτευόμαστε μόνο το ΠΑΣΟΚ και όχι τη ΝΔ (μια που συγγενεύετε ιδεολογικά και τόσο πολύ, διότι εκεί πιθανόν να βρίσκεται η επόμενη δεξαμενή μας.

Αν πρόθεσή σου ήταν ο ειλικρινής διάλογος και η συζήτηση, θα απείχες από προσωπικούς και άλλους χαρακτηρισμούς..."το πράσινο μυαλό σου" και τα λοιπά.

Πρόθεσή σου όμως από ότι φαίνεται είναι η προπαγάνδα - σύνηθες στοιχείο της τακτικής σου σ' αυτή και σε άλλες αναρτήσεις.

Πώς να αντιπαρατεθούμε λοιπόν και να αναπτύξουμε επιχειρήματα όταν δεν έχουμε κοινό τόπο ούτε για το πιο απλό ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ;

Προτείνουμε λοιπόν την μόνη ενδεδειγμένη λύση στην περίπτωσή σου: να βρεις ένα άλλο ιστολόγιο. Είναι πολύ απλό.

Αυτά. Επειδή έχουμε και δουλειές: Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

α ρε ai-vres η απαντηση σου δηλαδή είναι να μην κουνηθούμε, να μην σκεφτούμε κάτι διαφορετικό γιατί θα γινουμε Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία... τι νομίζεις οτι θα γίνουμε τώρα δηλαδή??

Μπορείς να μου πεις πώς καποιος γίνεται να ξεχρεώσει όταν παίρνει διαρκώς δάνεια? Αυτό ούτε σε έναν οικογενειακό προυπολογισμό δεν γίνεται...

Και μη μου πεις για ανάπτυξη, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους ανάπτυξη νοείται όταν ως χώρα "σταυροδρόμι Ευρώπης και Ασίας" αντί να βασιστείς στις μεταφορές σου (διαμετακομιστικό εμπόριο κτλ) να τις αναπτύξεις και να τις ανεβάσεις επίπεδα πάνω, σκοπεύεις να ξεπουλήσεις τα πάντα (λιμάνια, εθνικές οδούς, ΟΣΕ) σε ιδιώτες οι οποίοι από τη μια θα εκμεταλλεύονται με το χειρότερο τρόπο τους εργαζόμενούς τους και από την άλλη η παροχή υπηρεσιών/αγαθών θα γίνεται απρόσιτη εξαιτίας του υψηλότατου κόστους για το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Με αυτό τον τρόπο εκτός από το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρέπεια που είναι θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου καταργείς και το δικαίωμα στην μετακίνηση (ανθρώπων, εμπορευμάτων κτλ) που υποτίθεται ότι είναι από τους θεμέλιους λίθους της ΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν έχεις να απαντήσεις σε αυτά που ρωτώ να βρω άλλο ιστολόγιο?

Τι λέτε ρε ΠΑΣΟΚια,εμ θα διαλύσετε τον λαό εμ δεν θα μιλάμε?

Θα είμαστε εδώ όρθιοι,δυνατοί και με την φροντίδα της φιλελεύθερης κυβέρνησης που υποστηρίζεις,συνεχώς περισσότεροι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η Τρίτη φορά που σας γράφω και δεν έχετε αναρτήσει την βεβαίωσή μου, ότι εγώ ήμουν εκείνη που έβαλε από την εφημερίδα "ριζοσπάστης" απόσπασμα από την ομιλία της παπαρήγα!!
Προσπαθείτε να κρύψετε την γκάφα που κάνατε, και τσακωνόσασταν με όλους τους άλλους, γιατί νομίζατε ότι ήταν αυτοί?

Παρακαλώ να αναρτήσετε τουλάχιστον αυτή τη δήλωση!!!
Και να μη βγάζετε σπυράκια, όταν ακούτε για το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ!!
Τσιμπάτε και αυτοκαρφώνεστε ότι είστε στη νοοτροπία φασίστες! Δεν αρκεί να λέτε μόνο ότι ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ. Οι ενέργειές σας και οι απόψεις σας αποδεικνύουν ότι, - ιδεολογικά τουλάχιστον - είστε ακριβώς το αντίθετο από ότι διακηρύττουν οι Σοσιαλιστές!!

Και δεν έχετε επιχειρήματα για να αντιπαρατεθείτε σ' αυτούς που σας βάζουν ερωτήματα!!
Γιατί απλά δεν νοιώθετε αυτό που λέτε ότι είστε!!
Μάλλον –όπως σας έγραψε κάποιος παραπάνω – έχετε ποτιστεί με την «ιδεολογία» του (Μιχάλη Παπαδόπουλου)!!!...

- Αlice -

Ανώνυμος είπε...

οι πεντακοσιες χιλιαδες απολυσεις και το καλεσμα προς ιδιωτικες επενδυσεις απο την "συντροφο" χωρα Κουβα ,μια εκ των δυο χωρων παγκοσμιως με κομμουνισμο παλιας κοπης , χειριστου ειδους ,(ο αλλος ειναι το Κ.Κ.Ε ),τι εχουν να πουν οι "συντροφοι στον Περισσο?

Ανώνυμος είπε...

TON ADONI GEORGIADI ANTGRAFIS???...

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι ενα ψεμα ολα αυτα , τα παιρνω πισω.Αποδεδειγμενα ομως.

Ανώνυμος είπε...

of course!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί? Ποια η διαφορά μεταξύ Παπαρήγας και Γεωργιάδη?

Ανώνυμος είπε...

O ENAS EXEI KAROULIA
KAI H ALLH ENA PHGADI POU EXEI GYRO-GYRO BATA!!

POIA H DIAFORA GEORGIOY KAI KARATZAFERI??
KAMIA!!!!

O KARATZAFERIS EINAI YPOURGOS TOY PASOK!!!
KAI O GIORGOS PROTH-YPOURGOS !!

Το Προφίλ μας