Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Γενικοί Γραμματείς των 7 Αποκεντρωμένων Διοικήσεων: Προτίμησαν ...δοκιμασμένους

Τον διορισμό έξι Γενικών Γραμματέων Περιφερειών που ασκούν καθήκοντα μέχρι σήμερα για τις επτά θέσεις Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων (που θεσμοθετήθηκαν με τον «Καλλικράτη» ως η κρατική περιφερειακή διοίκηση) φαίνεται να ενέκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργικό συμβούλιο μετά από σχετική εισήγηση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση. Νέο πρόσωπο, μόνο ο νυν νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θύμιος Σώκος που αναλαμβάνει την Αποκεντρωμένη υπερ- Διοίκηση της Κεντρικής & Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.
Επίσημη ανακοίνωση του διορισμού των επτά κρατικών Γενικών Γραμματέων δεν έγινε ακόμη από  το υπουργείο Εσωτερικών, παρ΄ ότι ορισμένοι όπως ο Τ. Αποστολίδης εξέδωσαν ήδη ευχαριστήρια ανακοίνωση. Με επιφύλαξη,  μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων, οι νέοι Γενικοί Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, είναι :
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο νυν περιφερειάρχης, Ηλίας  Λιακόπουλος
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, η νυν περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κατερίνα Γερακούδη
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, η νυν περιφερειάρχης Ηπείρου, Δήμητρα Γεωργακοπούλου
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Τάσος Αποστολόπουλος
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, ο Φώτης Χατζημιχάλης, νυν Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου.
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ο νυν περιφερειάρχης, Θανάσης Καρούντζος
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, ο νυν νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θύμιος Σώκος
www.eklogika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θύμιος Σώκος γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1955. Το 1987 ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ στην Εμπορική Τράπεζα και αργότερα ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το 1988 ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στη θέση του ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ όπου έμεινε έως τις εκλογές του 1989. Στη συνέχεια, το 1993 ορίστηκε ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ(!!!!).

Το 1994 εκλέχτηκε για πρώτη φορά ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, θέση στην οποία έμεινε επί 12 συνεχή έτη. Το 2006 αποχώρησε από το δήμο βάζοντας υποψηφιότητα για τη θέση του νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας, την οποία και κέρδισε με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ??? μηπως πρέπει να τον βολεψει κάπου το ΠΑΣΟΚ για μια ακομη φορά? αντε να δούμε την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων...

Το Προφίλ μας