Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος εποχής για τη Ν.Α. Κοζάνης - Βραβεύτηκαν οι διατελέσαντες Νομάρχες

Tου Ζήση Πιτσιάβα από το kozanimedia.gr
Με τις βραβεύσεις των τριών διατελεσάντων Νομαρχών, Πασχάλη Μητλιάγκα(1995-2002), Ιορδάνη Ανδρεάδη(2003-2006) και Γιώργου Δακή(2007-2010), ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες το τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου που σήμανε παράλληλα και το τέλος εποχής για το θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Με πρωτοβουλία του προεδρείου του Ν.Σ., οι τρεις πολιτικοί που τιμήθηκαν από τους πολίτες του Νομού Κοζάνης με τη ψήφο τους, παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο θεσμό, ενώ λίγο αργότερα τιμήθηκαν τόσο οι επικεφαλής των παρατάξεων όλων των περιόδων, όπως και οι νυν Νομαρχιακοί Σύμβουλοι.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, οι πρώην επικεφαλής παρατάξεων Κώστας Μαυρομάτης(1995-1998), Κώστας Κετογλίδης(1999-2002) και Νίκος Παπαφιλίππου(2003-2006), ενώ λίγο πριν την έναρξη των βραβεύσεων αποχώρησε ο νυν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Μητσιάκος, ο οποίος δήλωσε πως διαφωνεί με την όλη διαδικασία. Την απονομή των τιμητικών πλακετών στους τρεις Νομάρχες έκανε ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Παναγιώτης Πλακεντάς, ενώ στους επικεφαλής των παρατάξεων οι Βουλευτές του Νομού Κοζάνης, Αλέκος Αθανασιάδης και Γιάννης Βλατής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΥΡΚΑ Α'Α'Α' ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν από <40> χρόνια, μικρό παιδί,ερχόμουνα στην Κόζανη για 1η φόρά, από τα Καμβούνια.Είχα ζαλιστεί και μου ερχόταν να ξεράσω μεσ' το παλαιολεωφορείο,όπως έκαναν αρκετοί.Πριν το αεροδρόμειο είδα την Κοζάνη καιείχα σκεφτεί πως φτάτασαμε. Δεν ήξερα οτι αμέσως μετά είχε μια κοτηφόρα και συνέχειζε απότομη ανηφόρα.Εκεί σ'αυτό το σημείο γύρισε ανάποδα ο τραχανάς που είχα πάρει για πρωινό, φούσκωσε και...Αυτό τον δρόμο δεν μπόρεσαν <40> χρόνια να τον κάνουν οι Νομάρχες που αυτοβραβεύονται!!!Και μάλιστα τον τελευτέο καιρό η χιλιομετρική απόσταση με τα Καμβούνια έχει αυξηθεί.(Προσήλιο)Δώρο τον τραχανά α΄πό μένα.

Το Προφίλ μας