Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση του νέου δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου με το δημοτικό συμβούλιο Βελβεντού


Σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 19:00 στο πνευματικό κέντρο Βελβεντού, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση - ανοιχτή συζήτηση του νέου δημάρχου  Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της Ενωτικής Κίνησης, με το δημοτικό συμβούλιου Βελβεντού, για θέματα που αφορούν μελέτες και έργα σε εξέλιξη και  προβλήματα του δήμου Βελβεντού. 


39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MHN ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΒΙΝΙΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ουσιαστικά η συνάντηση γίνεται με το αποκαλούμενο...Προεδρείο της ΜΚΟ, που αναλαμβάνει επίσημη δραστηριότητα στο Βελβεντό απο 1/1/11!
Η ΜΚΟ θα εχει τον κύριο ρόλο Διαβουλεύσεων με τον νέο δήμαρχο απο 1/1, θα εισηγείτε ιδέες και προτάσεις για το Βελβεντό και ο νέος δήμαρχος θα τις...αποδέχεται!!!
Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα στο Βελβεντό, η ΜΚΟ θα κυβερνά και κανείς άλλος....
--- Αντίστοιχη επίσημη συνάντηση του Νέου δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού με το σημερινό δημοτικό συμβούλιο Σερβίων, θα υπάρξει;

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με τον 11:25. Πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα των σχέσεων απο την αρχή. Δεν μπορεί να σέρνεται η σημερινή ερμαφρόδιτη κατάσταση με τις ΜΚΟ όλη την τετραετία.
Ξεκάθαρες σχέσεις που να βασίζονται στο θεσμικό καθεστώς, την νομιμότητα και τις σχέσεις εμπιστοσύνης. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει.
Ο Κωνσταντόπουλος ειναι δήμαρχος όλου του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού και αν αμελήσει τα καθήκοντά του θα έχει ποινικές ευθύνες.
Απο 1/01/2011 υπάρχει ένας δήμος και μια δημοτική αρχή. Τελεία και παύλα.
Αρα καλώς γίνεται η συνάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν ανέλαβε και μιλάς...για ποινικές ευθύνες! Το μείζον θέμα οτι ο νεος δημαρχος θα διαβουλεύεται απο 1/1 με μια μη θεσμική ΜΚΟ και οι ανθρωποι αυτοί της ΜΚΟ θα κάνουν οτι θέλουν.Θα προτείνουν ιδεες και προγράμματα και θα αναγκάσουν το νεο δήμαρχο να τα αποδέχεται.Αυτοί θα κυβερνούν στο βελβεντό.κανείς άλλος.
Η ΜΚΟ είναι το σημερινό-αποχωρών δημοτικο συμβούλιο βελβεντού, με τις ιδιες ιδεες και σκεψεις...

Ανώνυμος είπε...

Θα περίμενα η πρώτη συνάντηση να είναι με τα Δημοτικά συμβούλια των Σερβίων, Καμβουνίων, Λειβαδερού, μ’ αυτούς δηλαδή που συνεργάζονται μαζί μας . Τι δουλειά έχει με αυτούς που μόνο προβλήματα μας έχουν δημιουργήσει μέχρι τώρα;

Ανώνυμος είπε...

2.22 Υστερα ξύπνησες ;

Ανώνυμος είπε...

Όταν το άδικο γίνεται νόμος η αντίσταση είναι υποχρέωση

Ανώνυμος είπε...

BRE ZORI POU TRABATE OLOI ME TO BELBENDO... ANTE RE AFISTE MAS HSYXOUS. ANIXTOI EIMASTE SE OLA. AN EXETE KOTSIA KANTE KAI SEIS TETOIES SINANTISEIS ANIXTES STON KOSMO.
ELPIZOUME OTI O BASILHS THA KANEI SYXNA TETIES SYNANTHSEIS ME OLOUS

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΠΟ 1/1/2011 ΤΗ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ?
ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΝΑΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙ Η ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ. ? ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΊΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΜΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΚΟ είναι μια ΜΚΟ και τίποτε παραπάνω. Θεσμικό ρόλο δεν έχει και δεν πρόκειται να αποκτήσει. Να παρίσταται στα συμβούλια και να εκφράζει άποψη μπορεί αλλά ως εκεί. Τίποτε παραπάνω.

Έχουν δίκιο οι κάτοικοι Σερβίων, Λιβαδερού, Καμβουνίων να διαμαρτύρονται για άνιση μεταχείριση. Αλλά ας δούμε πρώτα τι θα πει η νέα αρχή. Δεν έχουμε ακούσει κάτι οριστικό.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Το Βελβεντό ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ τοπικό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε καταλάβει ότι η κατάσταση για τους νέους καλλικρατικούς δήμους από 1/1/11 είναι δυσμενέστατη. Συσσωρευμένα χρέη, ελλείμματα, υποχρεώσεις που εκκρεμούν ή τρέχουν και πολύ λιγότεροι πόροι. Αφήστε τουλάχιστον οι νέοι δήμαρχοι να ενημερωθούν για όλα τα δ.δ. των νέων δήμων, ακόμα και αυτού που δεν έχει αντιπροσώπους στο κεντρικό συμβούλιο και που θεσμικά (όπως όλοι επικαλείστε θεσμούς και νόμους) ανήκει, προς το παρόν, στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού. Προτού τους έρθουν όλα μαζεμένα.

Για αυτό σταματείστε να δυναμιτίζετε το κλίμα και κοιτάχτε όλοι την γενικά σκληρή πραγματικότητα που από 1/1 θα είναι ακόμα σκληρότερη για την αυτοδιοίκηση, αλλά για τους επερχόμενους υπό καλλικράτη τομείς (ΔΕΚΟ, εφορίες, ΙΚΑ, υγεία, παιδεία κτλ). Λάβετε υπόψιν σας ότι με το "δεδικασμένο" του καλλικράτη στην αυτοδιοίκηση, όλα τα υπόλοιπα ρέπουν προς αυτή την κατεύθυνση, με πιθανές απολύσεις σε πολλούς τομείς. Και τότε ξανα-αναρωτηθείτε αν τελικά το γενικό "τσουβάλιασμα" με συνενώσεις στην κατ'επίφαση αποκέντρωση είναι τελικά υπέρ ή κατά των τοπικών μικρών κοινωνιών. Προσωπικά έχω (και πάντοτε είχα) ξεκάθαρη άποψη επ'αυτού...

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΚΟ Βελβεντού κατάφερε να παρασύρει τον νεο-κλεγέντα δήμαρχο να επισκεφτεί το Βελβεντό και να διαβουλεύεται μαζί της, οπως είναι η σημερινή απογευματινή συνάντηση με το αποκαλούμενο-αποχωρούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού, που κατ' ουσίαν είναι το...υποκατάστατο της ΜΚΟ!
Ιδιαίτερα ευτυχής είναι ο Στεργίου, που βλέπει οτι η ΜΚΟ εδραιώνει και επιβάλλει τις θέσεις της, στον νεοκλεγέντα δήμαρχο, ο οποίος ούτε κατ' ελάχιστον δεν εδειξε καμμια αντίρρηση απέναντι της, απο την πλήρη ''υποταγή'' που εχει δείξει στις επιθυμίες της ΜΚΟ.
Είναι τέτοια η δουλικότητα του νεο-κλεγέντα δημάρχου στις επιταγές της ΜΚΟ, που φθάνει σε σημείο, οτι αυτή υποδείξει, αυτό κάνει.Και πολύ περισσότερο απο 1/1/11, που αυτη η υποταγή θα είναι σε...έξαρση και καθημερινό φαινόμενο...

Ανώνυμος είπε...

@2:22
Αν κάνεις πλάκα, οκ. Αλλιώς δες τον 3:21.

@2:48
Ακριβώς...

O Geitonas είπε...

Giati skate ?
ti protaseis 8a kanei i MKO ? den 8a einai aytes gia tin dimotiki koinotita toy Velventou ?
Exei simasia apo pou erxontai oi protaseis ?
Apo opoy kai an proerxontai 8a einai kalo gia to Velvento , ayto exei simasia.
Poy tin vlepete tin endotikotita toy Neoy Dimarxoy ? Exei xreos na mila kai na akoyei ,me ton ka8ena mas gia to KALO TOY TOPOY , toy Dimoy SERBION - VELBENTOY

Ανώνυμος είπε...

kala kanei kai paei ekei o vasilhs.kai na phgainei synexeia.den mas noiazei.emeis ayto poy 8elame to petyxame.
H KATSIKA STA SERVIA.
ola ta alla einai gia katanalwsh.

Ανώνυμος είπε...

@7:59
Φίλε, δε σκάμε για τις αποφάσεις που αφορούν το Βελβεντό. Ας κάνουν ότι θέλουν. Ανησυχούμε για τις ενέργειες που αφορούν το σύνολο του δήμου και πως η στάση του Βελβεντού θα επηρρεάσει την πορεία που θα διαγράψει ο εννιαίος δήμος. Καλώς η κακώς για κάποιο διάστημα πρέπει να συνεργαστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος δημαρχος, θεσμικά, δύναται να διαβουλεύεται με αιρετά εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς και οχι με περιστασιακές-ανύπαρκτες οργανώσεις, που λειτουργούν κατά το δοκούν! Τέτοια ειναι και η Οργάνωση ΜΚΟ-Βελβεντού, μη θεσμική, κατ' ουσίαν περιθωριακή και τοπική οργάνωση, που ΔΕΝ εχει ΚΑΝΕΝΑ αυτοδιοικητικό ρόλο και καμμία πολιτική υπόσταση, για να ασκεί παρεμβατικό ρόλο!
Αυτή η ΜΚΟ το κατάφερε ομως...
Είναι εντυπωσιακό, οτι ενας νεοεκλεγείς δήμαρχος, υποτάσσεται στα κελεύσματα της Οργάνωσης αυτής, με απόλυτο δουλικό τρόπο αποδέχεται να συναντηθεί μαζί της και τις αναγνωρίζει τον ΣΥΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ στο νέο Δήμο ΣΕΡΒΙΩΝ-Βελβεντού!!!
Ηδη, σε πολιτικούς κύκλους στην Κοζάνη, σχολιάστηκε πολύ αρνητικά αυτή η...αφελής Ενδοτικότητα του Νέου δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού
απέναντι σε μια περιθωριακή Οργάνωση, δίνοντας της Ανανγωρισιμότητα και καθιστώντας την ΙΣΟΤΙΜΟ συνομιλή του νεου δημάρχου, που ανήμπορος να αντιδράσει απέναντι της, κάθεται και διαβουεύεται μαζί της, το πως θα ασκηθεί η διοίκηση στο Βελβεντό!!!!
Διοίκηση, που θα ασκείται απο την ΜΚΟ και απλά ο νέος δήμαρχος, θα υπογράφει οτι ιδέα και εργο του προτείνεται απο την ΜΚΟ για το Βελβεντό!!!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, οτι η 1η Συνεδρίαση του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου ο νεος δήμαρχος αποφάσισε να γίνει στις 15/1/2011 στο Βελβεντό!!! Παρούσης, σύσσωμης της ΜΚΟ Βελβεντού, που αυτή ηδη με τις παρεμβάσεις της, θα καθορίζει τους κανόνες συμπεριφοράς και αποφάσεων του νέου Δημάρχου απέναντι στο Βελβεντό...
Είναι τέτοια η υποτέλεια και δουλικότητα του νέου δημάρχου, απέναντι σε μια περιθωριακή ΜΚΟ, που πριν ακόμα αναλάβει τα καθηκοντά του ο νέος δήμαρχος, θα είναι...έρμαιος των υποδείξεων της ΜΚΟ σε οτι αφορά το Βελβεντό...
Μια εξέλιξη αρνητική για την ευρύτερη περιοχή και πολλοί πολίτες ανησυχούν ιδιαίτερα στο γεγονός οτι ο νέος δήμαρχος δεν εχει την δυναμική να επιβάλλει τις απόψεις του απέναντι σε μια ανύπαρκτη θεσμικά οργάνωση, που απέδειξε, οτι με την αλαζονική συμπεριφορά της, να λειτουργεί κατά το...Δοκούν!!!!!

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Καλά τα λες φίλε 10.05, ξεχνάς όμως το σημαντικότερο.
Αυτή η ΜΚΟ έχει την πλήρη στήριξη των 3.000+ Βελβεντινών και απέναντι στο νέο δήμαρχο παρουσιάζει πλήρη αυτοδιοικητικά επιχειρήματα και πρακτικές λειτουργίες στην αντιμετώπιση προβλημάτων. Γι' αυτό και ο κ. Κωνσταντόπουλος επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχει να κάνει με το σοβαρότερο συνομιλητή του στο νέο διευρυμένο δήμο, που θα του δείξει τον όποιο αναπτυξιακό δρόμο μπορεί να έχει αυτή η περιοχή, βάζοντας φυσικά και τη δική του σφραγίδα. Όπως και οι υπόλοιποι σύμβουλοι του, κατάλαβαν ότι από τη ΜΚΟ του Βελβεντού έχοντας την ως βασικό συνομιλητή, τα ωφέλη τους θα είναι πολύ μεγάλα γενικεύοντας πρακτικές του Βελβεντού, στη δύσκολη συγκυρία ενόψη ΔΝΤ την επόμενη τριετία.

Ανώνυμος είπε...

@10:05
Εντάξει, δε σου άρεσε αυτό που πήρες στις 7 Νοέμβρη αλλά περίμενε να ακούσεις και την επίσημη τοποθέτηση του νέου δημάρχου.

Όπως φυσικά γνωρίζεις ακόμη δεν ανέλαβε οπότε ότι και αν κάνει είναι προπαρασκευαστικό. Ακούγεται επίσης ότι πέρα από τη συνάντηση με τη ΜΚΟ έχει κάνει δεκάδες συναντήσεις με θεσμικούς και μη. Εσύ επέλεξες να επικρίνεις τη συνάντηση με τη ΜΚΟ.

Καλή αντιπολίτευση (ή να πω δήθεν συμπολίτευση...) αν και χρειάζεσαι μαθήματα, διότι με δήθεν συμπεράσματα και αναλύσεις δε θα πας και πολύ μπροστά. Επίσης αν θες να είσαι "ανώνυμος" πρέπει να διαφοροποιήσεις τον γραπτό λόγο από τον ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ. Τα έχουμε ακούσει και LIVE τον τελευταίο καιρό αυτά που γράφεις. Άλλαξε και καμμιά λέξη...

Ανώνυμος είπε...

κ. Ζορμπά,

Ή τα λέει καλά ο 10¨05 ή ισχύουν αυτά που λετε. Διευκρίνηση παρακαλώ διότι έχει στερέψει ΚΑΙ όποιο χιούμορ διαθέταμε...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου δεν κατάλαβα ακόμα καλά αυτή την πατέντα.
Η ΜΚΟ εκπροσωπεί το Βελβεντό όσο αφορά τα προβλήματα του Βελβεντού και τους αναπτυξιακούς στόχους. Όλος ο Δήμος Σερβίων - Καμβουνίων - Λειβαδερού θα πρέπει να αγωνίζεται για να υλοποιήσει τα έργα του Βελβεντού αλλά τους Βελβεντινούς δεν θα τους καίγεται καρφί για τα προβλήματα του Δήμου μας αφού η ΜΚΟ δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο και δεν μπορεί να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του Δήμου μας εκτός Βελβεντού.
Πως τα κατάφεραν πάλι οι Βελβεντινοί όλοι να ασχολούνται μαζί τους και αυτοί να μη βοηθάνε κανέναν!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν και κατα πόσο είναι αλήθεια δε δύναμαι να το γνωρίζω Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ 10 05 0ΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

11:51 zormpa arxisate pali eseis oi fostires. eiste oi sovaroteroi sinomilites tou neou dimou? an pragmati o kwnstantopoulos etsi sas vlepei aisxos kai ntropi. xalarwste ligo lew egw kai afiste tis antilipsis allwn epoxwn.oloi oi katoikoi tou neou dimou exoun tin idia noimosini,antilipseis,dioratikotita,anisixies............ EPITELOUS TELOS STIN KARAMELA OLA AYTA TA XRONIA.KWNSTANTOPOULE PARE THESI AN ISXIOUN PRAGMATI AYTA POU EIPWTHIKAN .

ενας βελβεντινος είπε...

σκοπος της μκο ειναι να καταθετει τις αποψεις της για θεματα του βελβεντου και μονο στο κεντρικο δημοτικο συμβουλιο.τιποτα παραπανω.μην ξεχνατε οτι ο δημαρχος εχει 13 "δικους" του δημοτικους συμβουλους και αλλους τοσους τοπικους που η δουλεια τους θα ειναι να τον ελεγχουν.αν ο κ.κωσταντοπουλος σεβαστει την κοινωνια του βελβεντου,ειναι κριτηριο και για το ποσο θα σεβαστει και τις υπολοιπες κοινωνιες του νεου δημου.αν σεβαστει αυτους που δεν ψηφισαν, φανταστειται πως θα υπηρετησει αυτους που ψηφισαν.

Ανώνυμος είπε...

11:05 ayta na ta les ston xwriano sou zorpma. (Γι' αυτό και ο κ. Κωνσταντόπουλος επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχει να κάνει με το σοβαρότερο συνομιλητή του στο νέο διευρυμένο δήμο, που θα του δείξει τον όποιο αναπτυξιακό δρόμο μπορεί να έχει αυτή η περιοχή) to sxolio tou xwrianou sou einai proklitiko gia oli tin koinwnia tou neou dimou, dioti apo tin mia den exei nomimo dikaioma dioti den itan me vasi tous nomous tou kratous (eklogikh diadikasia) ,kai apo tin alli epanalamvanei opws kai poloi xwrianoi sou tin karamela gia tin diafora sas se sxesi me olous tous katoikous tou dimou.

ενας βελβεντινος είπε...

προς 1:28
το σοβαροτερο συνομιλητη για τα θεματα του βελβεντου.αν ο κ.κωνσταντοπουλος ρωτησει την αποψη της μκο και για θεματα εκτος βελβεντου,θα την εχει.δεν ειναι επιδιωξη της μκο να ασχοληθει με θεματα εκτος βελβεντου.το θεμα ειναι οτι το συμβουλιο της μκο αποτελειται απο ανθρωπους που εχουν προσφερει πολλα στο βελβεντο και με την εμπειρια και τη γνωση τους μπορουν να βοηθησουν το νεο δημοτικο συμβουλιο ωστε να προσφερει και αυτο στους πολιτες του νεου δημου.αυτος ειναι ο σκοπος της μκο.

Ανώνυμος είπε...

1:55 sinexizeis sto idio motivo ti allo na pw?dld me liga logia eiste oi mesies tis perioxis? eiste oi ilouminatoi tis perioxis? to megalitero politiko proswpo pou exete vgalei san velvento einai o simerinos antiperiferiarxis, min to xexnas, giati mprosta sto proswpiko simferon den ipologizete oute agwnes oute tpt.alla ekei oloi mouga. alous propilakizate proeklogika kai mpoikotarate.

Ανώνυμος είπε...

re 3.23 telika eisai kai poli serviwtis.

Ανώνυμος είπε...

3.23 GIATI DEXESE NA SE VRIZOUN?

ενας βελβεντινος είπε...

προς 3:23
ουτε ιλουμινατος,ουτε γαλαζοαιματος,ουτε μεσσιας.απλως τα τελευταια 20 χρονια ειχα την "τυχη" να εχω 3 διαφορετικης πολιτικης ταυτοτητας δημαρχους και δημ. συμβουλια οι οποιοι συνεχισαν ο ενας το εργο του αλλου και καταφεραν να φερουν το δημο μου σε καποιο επιπεδο.καποιοι απ'αυτους ειναι στο συμβουλιο της μκο και ειναι διατεθημενοι να συνεργαστουν ωστε η διοικηση του νεου δημου να προσφερει σε ολους τους κατοικους του νεου δημου αυτα που "απολαμβανω" καθημερινα.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Δεν έμειναν πολλές ημέρες ως την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή. Εντός των πρώτων μηνών της θητείας του ο νέος δήμαρχος αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του.

Ανώνυμος είπε...

5:24 eimai kai to xeromai kai eimai perifanos giauto sourde. pantos sourdontamaro san kai esena den eimai, kai ayto exei na kanei me tsigkounia, trela,simferon ,fataoulas,topikistis, ........k.a. . oi apokaloumenoi sourdoi einai gnwstoi se oli tin ellada pisteuw na to xereis kai oxi me ta kalitera .........epitheta. katagomao apo enan topo pou katastrafike olosxeros kai omws oi katoikoi tou ton xanaextisan me poli idrwta kai pono , katagwmai apo mia martirikh poli signwmi gia to lathos mou pou eimai serviwtis.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ (ΤΗΣ ΜΚΟ) ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ(ΠΕΦΩΤΗΣΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ,ΕΡΓΑ Κ.Α.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΜΚΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 10-20 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΛΩΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ,ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΛΒΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ Π.Χ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΑ,.........Κ.Α. ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ((((((ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΖΕΙΣ)))))).

Ανώνυμος είπε...

9.12 i parimia leei.. ton arapi ki an ton pleneis to sapouni sou xalas.

Ανώνυμος είπε...

re 9.12 toso poli pirazese otan se apokaloun serviwti? toooso poli?

Ανώνυμος είπε...

11:13 oxi file antithetos to fwnazw oti eimai serviwtis aplws to ifaki tou 5:24 einai ifaki velventino i malon sourdiko.ayto alwste mas diaxwrizei ola ta xronia. makria apo emas i sourdamara kai i poniria.

Ανώνυμος είπε...

SOVARA TWRA,YPARXEI KOSMOS POY ASXOLIETAI AKOMA ME AYTO POY ...KAPOTE ONOMAZOTAN VELVENTO?
:)

Ανώνυμος είπε...

Προς 2.39: Ο καθένας έχει υποχρέωση να βροντοφωνάζει την καταγωγή του. Αυτό να κάνεις όπως όλοι μας. Εσύ είσαι από τα Σέρβια και εγώ από το Βελβεντό, τιμή μας και καμάρι μας.
Προς 4.05: Κόσμος που ασχολιόταν, ασχολείται και θα ασχολείται με το Βελβεντό πάντα υπάρχει, διότι τον τιμά και αυτόν και το Βελβεντό το ενδιαφέρον των πολιτών.

Το Προφίλ μας