Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας: Γενική Απεργία 15 Δεκεμβρίου


Η απεργία της 15ης Δεκέμβρη αποτελεί συνέχεια και κλιμάκωση των αντιδράσεων για την απόκρουση και την ακύρωση των νέων σκληρών και άδικων μέτρων που επιβάλλονται στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και στο σύνολο της κοινωνίας.

Κάθε προσπάθεια, Τρόικας, ΣΕΒ και Κυβέρνησης, για την ανατροπή και την κατάργηση των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων θα μας βρει αντιμέτωπους.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχου, οι άνεργοι, αρνούνται να πληρώσουν ξανά και να θυσιαστούν για άλλη μία φορά στο βωμό του κέρδους των τραπεζών και του κεφαλαίου.

Αυτό το χρέος δεν είναι δικό μας, είναι δικό τους.

Οι παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας είναι αιτία για όλους τους Έλληνες.

Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε φρένο
Ø στις απολύσεις,
Ø στη  λιτότητα,
Ø στην ακρίβεια,
Ø στις ιδιωτικοποιήσεις,
Ø στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση
του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας
την Τετάρτη στις   11:00 π.μ.     στην Κεντρική Πλατεία.


 Από το γραφείο Τύπου του
Εργατικού Κέντρου Πτολ/δας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BA

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι εργατοπατέρες θυμήθηκαν τον ταξικό τους ρόλο. Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου και οι συν αυτώ πόσα χρόνια έχουν να πατήσουν στο χώρο εργασίας τους;

Το Προφίλ μας