Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

€3.617.647,06 για την ύδρευση της Μελίτης από το Ε.Σ.Π.Α.

Ο Γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Γ. Κίρκος υπόγραψε την εισήγηση για ένταξη του έργου «Αντικατάσταση Κεντρικού Αγωγού Ύδρευσης (τμήμα Κ)» της Μελίτης, στον άξονα προτεραιότητας 8 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» και στη Θεματική Προτεραιότητα 45 «Διαχείριση και διανομή ύδατος (πόσιμο νερό)», του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013» από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.), προϋπολογισμού €3.617.647,06. Η πράξη συγχρηματοδοτείται επίσης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.).

Συγκεκριμένα το έργο αφορά τον αγωγό ύδρευσης του εξωτερικού υδραγωγείου της Μελίτης που υδροδοτεί τους οικισμούς με επιφανειακή υδροληψία από το παλαιό ρέμα Παπαδιάς. Ο νέος αγωγός που θα είναι από πολυαιθυλένιο 16at και διαμέτρου Φ450, θα αντικαταστήσει προηγούμενο μήκους 10.605 m από αμιαντοσωλήνες διαμέτρου Φ250, ενώ τα σημεία που ο αγωγός θα δέχεται ιδιαίτερα φορτία, θα αποτελούνται από χαλυβδοσωλήνες.

Με το παραπάνω έργο βελτιώνεται δραστικά η ποιότητα και η ποσότητα του παρεχόμενου πόσιμου νερού για τους κατοίκους και αντικαθίσταται το υπάρχον δίκτυο που είναι παλιό και με αμιαντοσωλήνες, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται διαρροές. Ταυτόχρονα επιταχύνεται η υλοποίηση του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.), του οποίου η απορροφητικότητά την τριετία 2007 – 2009 δεν ήταν αξιοσημείωτη.


Γραφείο Τύπου

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γιορτινό-χριστουγεννιάτικο της πέπλο φόρεσαν, για μια ακόμη φορά, τα Σέρβια, αλλά και όλα τα δημοτικά διαμερίσματα που απαρτίζουν το Δήμο Σερβίων, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν. Πολύχρωμα φανταχτερά φωτάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια κάθε είδους κοσμούν τις πλατείες και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο των Σερβίων. Συνεργεία του δήμου εδώ και αρκετές μέρες εργάζονται πυρετωδώς και έχουν προχωρήσει στο στολισμό κεντρικών δρόμων, πλατειών και δέντρων, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που γίνεται ακόμη πιο "μαγική" κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό συμπληρώνεται ιδανικά από τα στολισμένα ολοφώτιστα μπαλκόνια, τα περίτεχνα διακοσμημένα παράθυρα, ενώ τη δική τους εορταστική πινελιά βάζουν τα εμπορικά καταστήματα. Ο Δήμος Σερβίων έχει μπει σε τροχιά προετοιμασίας για τις Άγιες ημέρες και ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος πολλούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν με τα μοναδικά έθιμα που αναβιώνουν στα Σέρβια το Δωδεκαήμερο των εορτών.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΘΙΡΑΚΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΤΡΟΧΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤ... ΜΠΛΕ. Ο ΑΝΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΦΕΥΓΕΙ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΡΙΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ικανότερος και καλύτερος θέλεις να πείς.Με μια πετυχημένη θητεία 8 ετών, με πολλά εργα που εκανε.Θα τον θυμούνται για πάντα τα Σέρβια.Ως τον δήμαρχο των καλύτερων εποχών και Σερβιώτης μάλιστα.Ο καινούργιος, όποτε και να τον ψάξεις, στην Κοζάνη μένει.Αυτή είναι διαφορά, άλλο να εχεις δήμαρχο, που μένει στην πόλη και άλλο να είναι κάτοικος Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...

Αν κατέβαινε ο Κοκολιός για Δήμαρχος, θα τον κέρδιζε τον Κωνσταντόπουλο, με ενα απλό περίπατο.Αλλά, αφου δεν εγινε τώρα, στις 31/7/2014 που θα γίνουν οι νέες εκλογές, ο Κοκολιός θα είναι υποψήφιος, αφού η υγεία του, ως τότε θα βελτιωθεί και μάλιστα θα είναι Σιδερένιος.Και θα εκλεγεί άνετα.Μέχρι τότε να ξεκουρασθεί και να αναζοογωνηθεί και θα ανακτήσει τις φυσικές του δυνάμεις.Και θα είναι πάλι δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού...

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΘΙΡΑΚΙΑ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΙΜΟΥΝΤΕ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΝ ΥΔΡΕΦΣΗ.
ΓΙΑ ΛΥΠΙΣΗ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι για λύπιση, ξέρεις?
Ο Βασιλάκης, που πήγε στην ΜΚΟ Βελβεντού και εκανε συζήτηση, πριν ακόμα αναλάβει.
Πολλά είναι τα εργα που εκανε ο Κοκολιός.
Δεν βλέπεις?
Τα Σφαγεία, το μεγαλύτερο εργο που εγινε στην περιοχή. Η Καστροπολιτεία με τα εργα αναβάθμισης των μνημείων.
Να το θυμάσαι, οτι σαν το Κοκολιό, δήμαρχος δεν θα ξαναβρεθεί.Για αυτό να λυπάσαι το Βασιλάκη, που είναι αδύναμος, δεν εχει πυγμή και υποχωρεί πολιτικά στον καθένα.
Κατάλαβες 4.11!
Ο Βασιλάκης είναι για λύπιση και κανένας άλλος...

Ανώνυμος είπε...

Αν η γιαγια μου ειχε αρχ... θα ηταν παπους μου. Το πιστεψες το παραμιθι με την υγεια του; Για ροτα κανεναν απο τουσ δικους του να δεις τι λενε. Χαχαχαχα ακου η υγεια του. χαχαχαχααχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΟ. ΝΤΙΠ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η υγεία είχε κλονισθεί, υπάρχουν και ιατρικές εκθέσεις.Του συνεστήθει ανάπαυση και ξεκούρασις για 3 χρόνια.Να αναρώσσει πλήρως, σε ενα μεταβατικό στάδιο και να επανέλθει δριμύτερος στον πολιτικό στίβο.
Και θα επανέλθει στις εκλογές του 2014 και ο κόσμος θα τον επανεκλέξει, παντοδύναμο και δυνατό.
Για να φέρει την ανάπτυξη στην περιοχή, απο 3 χρόνια που δεν πρόκειται να γίνει τίποτε με τον Βασιλάκη....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, δείτε το Βασιλάκη. Ακόμα δεν ανέλαβε και τα βρήκε σκούρα.Ψάχνεται, τρέχει απο εδώ, τρέχει απο εκεί και δεν προλαβαίνει.
Για να δούμε τι θα προλάβει να κάνει απο όσα ελεγε στο προεκλογικό του πρόγραμμα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Θα κάνει το δρόμο Τρανόβαλτο-Λιβαδερό?
Θα κάνει το δρόμο Λεύκαρα-Νεράιδα?
χαχαχαχαχχααχα
Δεν πρόκειται να κάνει τίποτε ο Βασιλάκης!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να φέρει; Την ανάπτυξη; Ο αγράμματος; Ξέρει τι θα πει ανάπτυξη; Ας μας λυπηθεί κάποιος. Οχι άλλη τέτοια ανάπτυξη μπουχτίσαμε από τέτοια ανάπτυξη 8 χρόνια. Κρίμα για τον τόπο δηλαδή. Να χαντακωθούν μαζί μας το Βελβεντό, τα Καμβούνια και το Λιβαδερό...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τον λές αγράμματο?
Διοίκησε 8 χρόνια, με επιτυχία, δουλεύοντας 24 ωρες το 24ωρο.Αφιέρωσε πολλές ωρες για δουλειά και δεν ξεκουραζόταν καθόλου.Για αυτό έπαθε υπερκόπωση. Και δες, τωρα με το Βασιλάκη, που είναι...γραμματιζόμενος και δεν ξέρει τίποτε απο Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πήγε στην ΜΚΟ Βελβεντού και επεσε στην παγίδα τους.Πήγε σε ενα χωριό, που δεν πήρε μέρος στις εκλογές και μίλησε με εξω-αυτοδιοικητικούς.Αυτό το κάνει μόνο ενας, που είναι αγράμματος.Που δεν ξέρει απο πολιτική.Ο Βασιλάκης την πάτησε με το Βελβεντό, η ΜΚΟ τον κάνει οτι θέλει.Και δεν ανέλαβε ακόμα.Φαντασθείτε τι εχει να γίνει....
χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΚΛΟΝΙΣΘΕΙ Η ΥΓΕΙΑ Η' ΕΙΧΕ ΚΛΟΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΤΑΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΙ; ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΙΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΙ ΗΤΑΝ. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΕΝΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά 4.45 διόρθωσε λίγο την ορθογραφία σου, γιατί με τα πολλά ορθογραφικά λάθη, που κάνεις, δείχνεις οτι είσαι....ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!
Εχεις αποδείξεις οτι κλονίσθηκε το Ταμείο, για να το μάθει ο κόσμος. Ο Κοκολιός ηταν Σερβιώτης Δήμαρχος, μένει στα Σέρβια, είναι μέσα στον κόσμο, είναι στα καφενεία και όποτε τον εψαχνε κανείς, τον εβρισκε.
Ενω ο Βασιλάκης μένει Κοζάνη και στα Σέρβια, θα είναι μόνο στις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Πότε θα τον βρείς, αν συμβεί κάτι στις 12 τα μεσάνυχτα.Είναι μεγάλη η διαφορά, να εχουμε Δήμαρχο απο τα Σέρβια και να μένει στα Σέρβια, απο εναν... που μένει αλλού.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΚΟΠΟΣΗ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Ο ΚΟΚΟ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟ; ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΛΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ 4.41 ΠΟΛΛΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΦΙΓΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟ ΡΕΖΙΛΙ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι έχεις να πείς ομως για τον Βασιλάκη.
Που πήγε, σαν απειρος στην ΜΚΟ Βελβεντού και τον ειρωνεύτηκαν μετά που εφυγε.Που τον παρουσίασαν τόσα-πολλά προγράμματα και ο Βασιλάκης, εμεινε με ανοιχτό το στόμα.Που δεν πίστευε σε αυτά που εβλεπε ο Βασιλάκης.Οτι στο Βελβεντό, γίνονται πολλά θαύματα και...εργα.Ακόμα ο Βασιλάκης, δεν κατάλαβε οτι η ΜΚΟ Βελβεντού θα είναι Μπαμπούλας του, σε όλη την θητεία του και θα την βρίσκει πάντοτε μπροστά του...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Σερβίων έχει μπει σε τροχιά προετοιμασίας για τις Άγιες ημέρες και ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος πολλούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν με τα μοναδικά έθιμα που αναβιώνουν στα Σέρβια το Δωδεκαήμερο των εορτών. O Δήμαρχος Σερβίων Κοκολιός εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΓΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ; ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΙΣΤΗΣ;
ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΡΕ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑΣΜΕΝΕ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΜΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΚΟ ΘΑ ΣΕ ΑΦΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ. ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ; ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟ. ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΩΞΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ξαναεπιστρέψει στην διοίκηση σε 3,5 χρόνια.Μην στεναχωριέσαι.Σιγά το πρόγραμμα που εβγαλαν οι άλλοι δημοι για τις γιορτές.Ολο παιδικές εκδηλώσεις είναι.
Ολοι θα θυμούνται τον Κοκολιό.Το Δήμαρχο, που πόνεσε για την πόλη του.Που εργάστηκε και εδωσε όλη του την ζωή, για την προκοπή της πόλης.
Που δέχτηκε τόση λάσπη, οσο κανένας άρχοντας.
Κι όμως η κοινωνία τον αναγνωρίζει ως τον μεγάλο ηγέτη και θα τον θυμαται πάντα...

ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΟΣ είπε...

Είδαμε και το πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων που δεν είναι όλο παιδικές εκδηλώσεις...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πρωτοφανές, οτι Σερβιώτες (Σερβιώτικος) ειρώνευονται την δημοτική αρχή. Ουτε σεβασμό,ούτε τίποτε.Για πες τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις των άλλων δήμων...Σερβιώτικε?
Που φαίνεται εχεις μονο το όνομα και κατά τα άλλα, σαν είσαι απο την...Καμπούλ!!!

ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΟΣ είπε...

Σεβασμός εκεί που αρμόζει. Ρίξε μια ματιά στα προγράμματα τον άλλων Δήμων και στο αντίστοιχο του Δήμου Σερβίων και έλα να τα συγκρίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΙΣ ΛΕΕΙ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΕΔΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ; ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΡΕ ΛΙΠΙΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΡΕΖΙΛΙΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΤΙΠΑΣ ΑΛΛΟ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

Tι λές.

Ανώνυμος είπε...

@5:19

Φίλε καταλάβαμε ότι σε καίει το θέμα και σε πονάει. Εγώ θα έλεγα να μείνουμε σ'αυτά που έχουνε γίνει.

Οκτώ χρόνια με λιγοστά για να μην πω ανύπαρκτα έργα. Ναυαρχίδα των οποίων το δίκτυο ύδρευσης, ένα πρόγραμμα για τα κάστρα και όχια κάτι άλλο ιδιαίτερο. Την ίδια εποχή, οι γείτονες που κοροϊδεύεις έχουν πάρει πολλαπλάσια ποσά και τα έχουν χρησιμοποιήσει. Μια βόλτα από τη γειτονιά τους αν κάνεις θα τα δεις και εσύ. Την ίδια στιγμή τα χρέη του δήμου στα ύψη. Ο οικονομικός απολογισμός για τις χρονιές της δημαρχίας μυστικό επτασφράγιστο. Οι αντιδήμαρχοι... μην πω καμμιά κουβέντα για το ποιόν τους. Στις εκλογές στελέχωσαν χωρίς δισταγμό τον κολλητό. Αλλά η συνταγή δεν απέδωσε.

Για το τι θα κάνει ο καινούριος δεν είναι σωστό να λέμε από τώρα. Ο χρόνος θα δείξει. Αλλά μην προσπαθείς να σχολιάσεις αρνητικά από τώρα. Δεν ανέλαβε. Ο δικός μας είναι ακόμη δήμαρχος και το αν ήταν καλός η όχι το ξέρουν και οι πέτρες (εκτός από αυτές που έτρωγαν από αυτόν, δεν πιστε΄θω να είσαι μια από αυτές...)

ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΟΣ είπε...

Και πού 'σαι; Αν βρεις το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων για τη σύγκριση που λέγαμε, σφύρα κλέφτικα, διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

H κορυφαία πολιτική προσωπικότητα, που αναδείχθηκε την τελευταία 35ετία, είναι ο σημερινός δήμαρχος Σερβίων Κοκολιός.Πολλοί προσπάθησαν να μειώσουν το δημιουργικό του έργο, αλλά απέτυχαν.Στο πρόσωπο του, αναγνωρίζεται ο ηγέτης, που κυβέρνησε ενα προβληματικό δήμο, με μεγάλα ελείματα το 2002 και κατάφερε να το μειώσει κατακόρυφα.
Αν ηταν υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές, θα τις κέρδιζε με ενα απλό...περίπατο!
Με αντίπαλο το Βασιλάκη, ο Κοκολιός θα τον κέρδιζε στις εκλογές, χωρις πολύ κόπο.Αυτο άλλωστε το γνωρίζει και ο ίδιος ο Βασιλάκης, για αυτό αυτές τις ημέρες λέει τα καλύτερα λόγια για τον Δημοσθένη και αναγνωρίζει το δημιουργικό του έργο.
Ο Βασιλάκης, μετά την πλήρη ενημέρωση που είχε απο ολο το επιτελείο συνεργατών και τον ιδιο το δήμαρχο, γνωρίζει σε κάθε λεπτομέρεια ολα τα θέματα και διαπιστώνει οτι όλα βαίνουν καλώς!
Δημόσια ομολογεί οτι είχε ακριβέστατη ενημέρωση και διαπιστώνει το μεγάλο έργο του δημάρχου.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, οτι ο σημερινός δήμαρχος πρόσφερε πολλά για τον τόπο και την περιοχή.Αποχωρεί ολοκληρώνοντας την θητεία του, με πολλές επιτυχίες και θα μείνει ο δήμαρχος στην ιστορία με την πιο πετυχημένη διοίκηση...

ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΟΣ είπε...

Ε... αφού είναι γεγονός "αναμφισβήτητο" να μην σε ξυπνήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑ.
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΣΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Οταν λές θα χτυπάν την πόρτα, τι εννοείς? Ο Αι-Βασίλης μήπως?

Το Προφίλ μας