Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Επιστολή Δημάρχου Αιανής στον Γεν. Γραμ. Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας


 Κύριε Γενικέ,
                                      
        Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε στον τοπικό τύπο, το δελτίο τύπου της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  με τον τίτλο «Η αλήθεια για τον οδικό άξονα Κοζάνης –Λάρισας» και τις διευκρινίσεις που δίδονται σχετικά με τις αναθέσεις μελετών , τα τμήματα που αφορά  και λοιπά στοιχεία του έργου αυτού. Από το περιεχόμενο του δ.τ. προκύπτει σαφώς η βούληση της πολιτείας  για την υλοποίηση του και τη χαιρετίζουμε ως θετικό γεγονός.
     Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο η κοινωνία της περιοχής το έχει ανάγκη για πολλούς λόγους και περιμένει την έναρξη της  υλοποίησής  του.
     Σας γνωρίζουμε  πως ο Δήμος μας, έχει ζητήσει τη σύνδεση της Αιανής με τον κόμβο της Καισαρειάς,  έτσι ώστε αυτός ο κάθετος άξονας να εξυπηρετεί και τη δική μας περιοχή. Μάλιστα για αυτό το θέμα  έχουμε αποστείλει  στην Π.Δ.Μ. έγγραφο το Μάρτιο του 2007 (απ . 1753/07.03.07),  με το οποίο κάναμε γνωστό το αίτημα μας. Το αίτημα αυτό το επαναλαμβάνουμε και τώρα.
    Θεωρούμε κύριε Γενικέ, πως ο κάθετος άξονας Κοζάνης –Λάρισας  είναι ένα έργο αναπτυξιακής προοπτικής για το Νομό Κοζάνης, που θα βγάλει από την απομόνωση την περιοχή και για αυτό το λόγο ζητάμε η Αιανή να έχει άμεση οδική σύνδεση με τον δρόμο αυτό .
               
                                                                                        Ο  Δήμαρχος
                                                                                     Γεώργιος  Ν. Τζέλλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θετική κίνηση του Δημάρχου Τζέλου. Τα σωστά πρέπει να αναγνωρίζονται. Έτσι δεν είναι;

Το Προφίλ μας