Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Σύλληψη ατόμου που έβαζε φωτιά σε κάδους

Ένα άτομο συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα στην πόλη της Κοζάνης την ώρα που έβαζε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων επι της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου στη Κοζάνη. Επι τόπου κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία με ένα όχημα και δύο άνδρες που έσβησαν τους κάδους.
Πηγή: ΕΡΑ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας αντιμετωπιστεί με επιείκια. Κάτι θα πήγε στραβά μέσα του και κάμνει έτσι. Ας μη δείχνουμε σκληρότητα σε τέτοιου είδους περιστατικά. Τη σκληρότητα ας τη δείχνουμε σε άλλα. Στη φωτιά που καίει τη ζωή της νεολαίας.

Ανώνυμος είπε...

Αμηηηηηηηηηηηηηηηηηηην!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μετά από παρέμβαση του δημάρχου κοζάνης και τη συγγνώμη του νεαρού δεν ασκήθηκε μήνηση. ορίσθηκε δικάσιμος με το δήμο να ζητάει να πληρωθεί η αξία του κάδου μόνο.
σε αυτό μάλλον έπαιξε ρόλο η συγγνώμη του μικρού και οι μέρες της αποκριάς.
μπράβο στους αστυνομικούς που έδρασαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Δήμαρχο Κοζάνης για την άμεση και σωστή παρέμβασή του. Δε φαντάζομαι ο φίλος με το ειρωνικό ''αμηηηηηην!!!!'' να στενοχωρήθηκε. Στο γιο του θα το έλεγε το ''αμηηηηηην!!!!'';

Ανώνυμος είπε...

Και συ που ξέρεις τι παιδεία έχει δώσει αυτός στο γιό του....???

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι πως όχι την Παιδεία της ειρωνείας και της χαιρεκακίας.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί την παιδεία της μη καταστροφής ξένης και δημόσιας περιουσίας...σε αντίθεση με καποιους γονείς που και το διδάσκουν χρόνια αλλά και το επικροτούν. Και κάποιες φορές ζητούν και την άφεση των αμαρτιών όχι των παιδιών αλλά των δασκάλων ομοϊδεατών-συνομιλίκων.
Ο νεαρός που θα βάλει φωτιά στον κάδο θα πάει στον εισαγγελέα...ο μισθωμένος εμπρηστής-δολοφόνος που θα κάψει το δάσος για να χτίσει τη βίλα του ο τάδε "Μαυρογιαλούρος" που θα πάει????

Το Προφίλ μας