Από το kozanimedia.gr
της Αναστασίας Θεοχαροπούλου
Ο χαλβάς φαρσάλων ή πανηγυριώτικος έχει την τιμητική του στα
πανηγύρια. Μιας και διανύουμε την περίοδο που άρχισαν οι
εμποροπανήγυρεις στον νομό μας, ο χαλβάς είναι ο 2ος λόγος (μετα τα
σουβλάκια, φυσικά) για τον οποίο πηγαίνουμε εκεί! Αν
δεν μπορείτε όμως να περιμένετε πότε θα έχει κανα πανηγύρι κοντά για αν
τον απολαύσετε, μπορείτε εύκολα να τον κάνετε και σπίτι. Τα υλικά είναι
ίδια οπως με τον σιμιγδαλένιο χαλβά, μόνο που αντί για σιμιγδάλι
βάζουμε νεσεστέ
Υλικά:
1 ποτηρι λαδι
Μετά από αρκετές ώρες στον δρόμο, το καταπράσινο τοπίο του
Βελβεντού μας αποζημίωσε. Και ακόμη περισσότερο τα χαμόγελα των
φιλόξενων παραγωγών που βρίσκονταν ήδη σε ένα από τα κτήματα του
Αγροτικού Συνεταιρισμού Επεξεργασίας και Πώλησης Οπωροκηπευτικών
Προϊόντων, για να μας υποδεχτούν και να μας μυήσουν στη διαδικασία της
συγκομιδής των πιο φημισμένων ροδάκινων της χώρας μας.