Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΟΡΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΚΟΖΙΑΝΗ»

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης « Η Κόζιανη» με χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη μίας σειράς σεμιναρίων παραδοσιακών χορών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Καταξιωμένοι χοροδιδάσκαλοι από κάθε γωνιά της χώρας μας θα βρίσκονται κοντά μας για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να διδάξουν τους χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Πρώτος σταθμός η Ανατολική Ρωμυλία και συγκεκριμένα το Μοναστήρι της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Εισηγητής του σεμιναρίου μας θα είναι Σκρέκας Αποστόλης, ένας από τους πλέον καταξιωμένους χοροδιδασκάλους, με πολυετή εμπειρία στην εκμάθηση παραδοσιακών χορών.  Είναι καθηγητής φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο χορό και ιδρυτικό μέλος και χοροδιδάσκαλος στους «Χοροστάτες» Θεσσαλονίκης.

Επίσης έχει διδάξει σε πολυάριθμους πολιτιστικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι γνωστός για την αγάπη του για την παράδοση και την αφοσίωσή του στη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.  

     Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 από τις 11.00 έως 14.00 το μεσημέρι στο Λιάπειο Κλειστό Γυμναστήριο.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 6948286427 (Τζουμερκιώτης Γρηγόρης) ή στο email: kozianisillogos@gmail.com

 

 

Υ.Γ Ευχαριστούμε το Δήμο Κοζάνης και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γιάννη Ιωαννίδη για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου.

 

Με τιμή

 

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας