Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Λιμνοχώρι Φλώρινας:14 άτομα λιποθύμησαν σε ξενοδοχείο από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα σε θέρμανση-Στα νοσοκομεία με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 3 το πρωί της Κυριακής, μετά από την ενημέρωση του ΕΚΑΒ για λιποθυμία 14 ατόμων σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Λιμνοχώρι Φλώρινας, λόγω προβλημάτων που προκάλεσε ατελής καύση στη θέρμανση, με πιθανότερο σενάριο της εισπνοής μονοξειδίου του άνθρακα από διαρροή στο λέβητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πελάτες του ξενοδοχείου με τα σοβαρότερα προβλήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Φλώρινας, αλλά και σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, με ασθενοφόρα από το ΕΚΑΒ Φλώρινας, Πτολεμαϊδας και Κοζάνης.

Πιο συγκεκριμένα, ένα άτομο, με πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, 4 στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και 9 άτομα στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

Στο χώρο του ξενοδοχείο βρέθηκαν και 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, ενώ να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου έχει συλληφθεί και κρατείται.

kozanimedia.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας