Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Γιάννης Κοκκαλιάρης στην ΚΕΔΕ: «Πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν»

«Ευκαιρία στο επικείμενο συνέδριο της ΚΕΔΕ να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και μας αξίζουν».Αυτό υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Κοζάνης και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ Γιάννης Κοκκαλιάρης, συμμετέχοντας στον προσυνεδριακό διάλογο του οργάνου, ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που θα διεξαχθεί στη Ρόδο, από τις 7 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2024.

Ειδικότερα, ο κ. Κοκκαλιάρης, λαμβάνοντας μέρος στην προσυνεδριακή συνάντηση της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2024 που έγινε στην Αθήνα, έκανε αναφορά σεφλέγοντα ζητήματα όπως είναι οιΚεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι, η Τηλεθέρμανση, οιΑνανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το Τέλος Ταφής, η Πολιτική Προστασία, οι ελλείψεις προσωπικού ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη γνωστή υπόθεση εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Ιωνίας στην πόλη της Κοζάνης, η οποία προκάλεσε τις εύλογες και μαζικές αντιδράσεις συνδημοτών μας.

Κλείνοντας, ζήτησε την άμεση και έμπρακτη ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Πολιτεία, προκειμένου να μπει ένα φρένο στη συνεχή διοικητική και οικονομική υποβάθμιση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας