Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Αμανατίδης: "Σήμερα στα Σιδερά του Δήμου Κοζάνης. "

Σήμερα στα Σιδερά του Δήμου Κοζάνης.
Για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι καλούνται να υπερασπιστούν τα δίκια τους. Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα στέκομαι στο πλευρό τους όχι μόνο με διαπιστώσεις αλλά με ενέργειες που έχουν μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των κατοίκων όπως και τρία χρόνια νωρίτερα.
👉 Οι εξελίξεις στο θέμα κατασκευής ενός ακόμη φωτοβολταϊκου πάρκου έχουν «τρέξει» από τα προηγούμενα χρόνια είμαστε όμως εδώ για να φέρουμε στο προσκήνιο τα αιτήματα των εκπροσώπων της Κοινότητας και των κατοίκων της και στην συνέχεια να τα υποστηρίξουμε με επιχειρήματα και θετικά, πιστεύω αποτελέσματα.
🎯 Η σημερινή επίσκεψη μας στο χωριό και στο δάσος, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών & Διοίκησης Lyssandros Metaxas και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας / Region of Western Macedonia Georgios Tzitzikas παρουσία του Αντιδήμαρχου Κοζάνης Νεκτάριου Ελευθεριάδη καταδεικνύει το ενδιαφέρον της Περιφερειακής Αρχής κυρίως όμως επιβεβαιώνει τη θέληση μας να παρέμβουμε θετικά σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Θεόδωρος Προδρομίδης.
Παραγωγική και η συζήτηση που ακολούθησε με τους ανθρώπους του χωριού όπου εξετάσαμε όλα τα ενδεχόμενα και το πως πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα. Παράλληλα θετικά βλέπουμε και την πρόταση του Πρόεδρου να προχωρήσει σε ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου την επόμενη εβδομάδα. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας