Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση Γιώργου Αμανατίδη για το θέμα των τηλεθερμάνσεων, με τους επικεφαλής των συνδυασμών στο Περιφερειακό Συμβούλιο,

Στη συνάντηση που είχα, για το θέμα των τηλεθερμάνσεων, με τους επικεφαλής των συνδυασμών στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τον κ. Κασαπίδη, την κ. Ζεμπιλιάδου, τον κ. Στολτίδη, παρουσίασα αναλυτικά τους στόχους που είχαμε θέσει, μαζί με τους δημάρχους, όταν ξεκίνησα τη διαπραγμάτευση και τα αποτελέσματα τα οποία πετύχαμε. Έγινε κοινά αποδεκτό ότι μαζί με την ομάδα διαπραγμάτευσης πετύχαμε μέχρι τώρα το σύνολο σχεδόν των στόχων, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων και των οικονομικών υποχρεώσεων.
Έγιινε επίσης κατανοητό ότι σε ένα πεδίο όπου όλοι έχουν διαφορετικά συμφέροντα, η εύρεση μιας συνισταμένης είναι δύσκολη όχι όμως μη πραγματοποιήσιμη. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι καταλήγουμε σε μία συμφωνία με το ΥΠΕΝ και τη ΔΕΗ επωφελή για τους δήμους και τους συμπολίτες μας.
Νωρίτερα από τη συνάντηση με τους επικεφαλής των συνδυασμών του Π.Σ. είχαμε και τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης με τους δημάρχους των ενεργειακών δήμων και τους εκπροσώπους των δημοτικών επιχειρήσεων όπου υπήρξε ανάλογη ενημέρωση και συντονισμός για το τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης. Επιδιώκουμε να ρυθμιστούν όλες και οι τελευταίες λεπτομέρειες, για την οριστική και επίσημη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας