Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Η μικρογραφία του μέλλοντος που έγινε θεσμός

Στον απόηχο των εκδηλώσεων του 50ουφεστιβάλΚΝΕ-Οδηγητή η οργάνωση περιοχής Δυτικής Μακεδονίας την ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση προβολής ντοκιμαντέρ για τον εορτασμό των 50χρονων φεστιβάλ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αναστασία Γεωργιάδου , μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο  «Η μικρογραφία του μέλλοντος που έγινε θεσμός» θα προβληθεί στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης την Κυριακή 13 Οκτώβρη στις 6.30.

Ένα ντοκιμαντέρ που φωτίζει την ιστορία του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», γνωστές και άγνωστες πτυχές του ταξιδιού του στον χρόνο, μέσα από πρωτότυπο, αρχειακό, οπτικοακουστικό υλικό, αλλά και μέσα από διηγήσεις και αναμνήσεις μερικών από όσους έζησαν τη γέννησή του και όσων συνεχίζουν να χτίζουν την κόκκινη πολιτεία κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα.

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν οι διατελέσαντες Γραμματείς του ΚΣ της ΚΝΕ (με χρονολογική σειρά): Δημήτρης Γόντικας, Σπύρος Χαλβατζής, Νίκος Σοφιανός, Θέμης Γκιώνης, Γιάννης Πρωτούλης, Θοδωρής Χιώνης, Νίκος Αμπατιέλος, Θοδωρής Κωτσαντής καθώς επίσης (με αλφαβητική σειρά) οι: Ιωάννα Καρυστιάνη, Φώντας Λάδης, Αλέξανδρος Λαμπρίδης, Εύα Μελά, Γιώργος Μπαγιαρτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Σταμάτης Νικολάου, Θύμιος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Θανάσης Σκαμνάκης, Κώστας Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας