Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ: Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

Η Δημοτική παράταξη 'ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ' Ψήφισε ομόφωνα  ΟΧΙ στο 2ο θέμα ημερήσιας διάταξης της 23ης Απριλίου του 2024

Η παράταξη του Δημάρχου ψήφισε ομόφωνα ΝΑΙ

  2ο ΘΕΜΑ 23ης Απριλίου-2024

 '' Περί λήψης απόφασης για την εκμετάλευσης του Δημοτικού δάσους της Δ.Κ Λιβαδερού σύμφωνα με την εγκεκριμένη διαχειριστική μελέτη''

- Αγνόησαν κατά επανάληψη την απόφαση της Δ.Κ Λιβαδερού

-Φίμωσαν κατά επανάληψη την επιτροπή αγώνα-Ιδιοκτητών, Λιβαδερού.

- Ειρωνεύτηκαν τη φωνή μας, που τους επεσήμανε ότι οδεύουν για παράβαση καθήκοντος.

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

H Επιτροπή του άρθρου 152 με απόφασή της , ακυρώνει την απόφαση του συντονιστή  της Αποκεντρωμένης περί έγκρισης της  συγκεκριμένησ απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου ΣΕΡΒΙΩΝ.

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

-Οι κάτοικοι της χειμάζουσας Δ.Κ Λιβαδερού,οι οποίοι ζούν στα 980 μ υψόμετρο να υποστούν την παγωνιά του περασμένου χειμώνα χωρίς καυσόξυλα, διότι ο  Δήμαρχος Σερβίων  δεν υπηρέτησε -΄0πως ήταν υποχρεωμένος -την απόφαση της Δημοτικής συνεδρίασης  της 4ης Νοεμβρίου του 2023-που μεταξύ άλλων  όριζε  και υλοτόμηση σε έδαφος δάσους που δεν αφορά στην διεκδικήσιμη γη ,εκ μέρους των συνδημοτών μας.

 

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Αναμφίβολα , ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου που το όρισε θέμα ημερήσιας διάταξης,ο Δήμαρχος κ.Χρήστος Ελευθερίου που το εισηγήθηκε,  καθώς και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, που το  ψήφισαν θετικά, γνώριζαν τις συνέπειες αλλά το προχώρησαν.

Το προχώρησαν, το ψήφισαν και δεν άκουσαν τις επισημάνσεις μας .Δεν ένιωσαν την αγωνία μας για τον δίκαιο αγώνα των Λιβαδεριωτών.

Το προχώρησαν, το ψήφισαν και δεν έδωσε  ο Πρόεδρος του Δ.Σ Σερβίων κ. Αθανάσιος Μαραμής, το λόγο στον Πρόεδρο της επιτροπής αγώνα-ιδιοκτητών, Λιβαδερού κ. Γεώργιο Νίκου,  ο οποίος προσπάθησε απεγνωσμένα  να ακουστεί λέγοντας  πως έχει σοβαρά στοιχεία να καταθέσει,όπως και χρηστικές πληροφορίες, προκειμένου οι Δημοτικοί σύμβουλοι να ενημερωθούν και με σύνεση να πάρουν απόφαση..

 Την ίδια αντιμετώπιση είχε και στην Δημοτική συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου του 2023

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 Πως γίνετε, να μιλά ο Δήμαρχος για 'Παπαγαλάκια' ντεμέκ ... με τον 'έξυπνο' τρόπο γραφής του  και να 'άψηφά' τον   έλεγχο των αποφάσεων  από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης; και να ξεχνά τη διοικητική επιτροπή που αποφασίζει αμετάκλητα.

 Με ποιό πολιτικό 'θράσος ' μας προσάπτει συνεχώς ότι στεναχωριόμαστε για ότι πράττει, ενώ  είναι υποχρέωσή του  να δουλεύει για τον τόπο  ως αμοιβόμενος αιρετός  και δική μας υποχρέωση ως   αιρετοί  της αντιπολίτευσης  να ελέγχουμε τα πεπραγμένα του;

 Η παράταξη 'ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ' δηλώνει καθαρά και ξάστερα προς όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας  , ότι τα μέσα μας, ανθίζουν όταν ο τόπος μας κάνει βήματα προκοπής και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να εργάζεται και να υπηρετεί  με σεβασμό το ρόλο που εσείς  μας εμπιστευτήκατε.

ΥΓ

Επισυνάπτω  τρεία αρχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας