Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Διάκριση στους 39ους Ποιητικούς Αγώνες της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ) για την καθηγήτρια του ΓΕΛ Σερβίων κ. Νόπη Καμενίδου

Τιμητική διάκριση στους 39ους Ποιητικούς Αγώνες της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ) απέσπασε η εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Σερβίων κ. Καμενίδου Νόπη (οικονομολόγος, ποιήτρια) με το ποίημα της «Μεγάθυμη Νύχτα».

Στον Ιερό τόπο των Δελφών το τριήμερο 27-28-29 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ποίησης και της λογοτεχνίας υπό την αιγίδα και στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το τριήμερο περιλάμβανε αφιέρωμα στον μεγάλο Ποιητή Άγγελο Σικελιανό που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, προβολή ταινίας για το έργο του ποιητή, ομιλίες, απαγγελίες ποιημάτων, συναυλίες, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Δελφών, όπου τελέστηκαν οι ποιητικοί αγώνες συνοδεία του Κουαρτέτου εγχόρδων Νοvarte.

Οι Πανελλήνιοι Ποιητικοί Αγώνες Δελφών είναι από τις μεγαλύτερες και μακροχρόνιες εκδηλώσεις της Λογοτεχνίας και του Πολιτισμού στη χώρα. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας