Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Σε τραγική κατάσταση και το ΔΑΚ Σερβίων-“Χωράφι” ο αγωνιστικός χώρος-Κατεστραμμένο με τρύπες το ταρτάν-Φωτογραφίες

Σε τραγική κατάσταση, εκτός από το ΔΑΚ Κοζάνης, βρίσκεται και το ΔΑΚ Σερβίων, καθώς σχεδόν… “χωράφι” είναι ο αγωνιστικός χώρος, ενώ κατεστραμμένο με τρύπες είναι και το ταρτάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  Kozanimedia,

από τη δημοτική αρχή Ελευθερίου ισχυρίζονται ότι η πρωτόγνωρη αυτή εικόνα οφείλεται στο πρόσφατο πρόβλημα υδροδότησης της πόλης των Σερβίων, ενώ σημειώνουν πως δρομολογούν την αντικατάσταση του ταρτάν, με τη σχετική μελέτη να βρίσκεται σε φάση υλοποίησης.

Οι φωτογραφίες από αναγνώστη του

 Kozanimedia:








 Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το ξεχαρβαλωμα του στίβου φταίει το ξερό;κρίμα πολύ κρίμα κυρίως για τους συγχωριανούς στο πλατανορρευμα. Τώρα μάθαμε για πέσει άσφαλτος στην 117. Ωραία. Γραφικά τα Σέρβια .... Με άσφαλτο παντού ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είστε !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τραγικοί!
Ούτε το χόρτο του γηπέδου χάλασε σε μια βδομάδα ούτε η κατάσταση του ταρτάν είναι σημερινή.
Ο Ελευθερίου και η ομάδα του προσπαθούν με ψέματα να καλύψουν την ανυπαρξία τους.
Το κακό όμως είναι ότι δεν βγαίνουν οι σύλλογοι να διαμαρτυρηθούν για αυτήν την κατάντια.
Έχουν γίνει και αυτοί "πιόνια" του δημάρχου; Θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος εξοπλίζεται με ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς αντικατάσταση του στόλου των πετρελαιοκίνητων οχημάτων και εσείς ασχολείστε με το γήπεδο? Με Ηλεκτρικό ρεύμα ακριβό είναι δυνατόν να ποτιστεί το γήπεδο ? μετά το αφήσανε να ξεραθεί για να κάνουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μιας και τα κουνούπια από το πράσινο ενοχλούσαν τους καλλιτέχνες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/η 09.10 ποιός να βγείτε να βγεί να διαμαρτυρηθεί;Ο αδελφός του;Δέστε λίγο ποιος είναι πρόεδρος στον ΤΙΤΑΝ και ποιοί στο Δ.Σ.Τον σύλλογο τον είχαν για ψήφους μόνο, δείτε λίγο το κατάντημα του στίβου και της ποδοσφαιρική Ομάδος.Ολα στο φως έλεγε κάποτε ο Ελευθερίου μα λίγη τσίπα δεν έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Η γυναίκα του ‘’εργολάβου’’ που δεν παρέδωσε ποτέ το χαλασμένο ταρτάν συμφώνα με τις χθεσινές δηλώσεις του Ελευθερίου στο Δημοτικό συμβούλιο ήταν υποψία με την Γέφυρα Στο Μέλλον. Σας λέει κάτι αυτό ?

Το Προφίλ μας