Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Κρανίδια: Ώρα 0!

Όταν δίνεις σε κάποιον τη δύναμη του 66% , και σου το ανταποδίδει με απαξίωση και αδιαφορία στο 100%. 

ΚΡΑΝΙΔΙΑ ΩΡΑ 0 - Ή ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ . 

Εικόνες από το κατεστραμμένο γήπεδο , από το υδραγωγείο, την ανακατασκευασμένη κοινότητα και από άλλα σημεία του χωριού. 

Ας καθαρίσουν τουλάχιστον για τον Προφήτη Ηλία. Σας ευχαριστούμε .

 



















 

Γιώργος Διαμαντής, πρώην Πρόεδρος Κρανιδίων 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνει η δημοτική αρχή , έχει οικολογική συνείδηση και δεν κόβει τα χορταράκια. Η παροιμία το λέει μετά την απομάκρυνση από τα ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται . Με τις υγείες σας !!!!!. Τα χωριά δεν υπάρχουν στον χάρτη κρίμα , μεγάλο κρίμα. Γιατί κάποιοι αγωνίστηκαν για να γίνουν όλα αυτά και κάποιοι τα αφήνουν απλά να καταστρέφονται , μεγάλο κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας είπε εκεί στα Κρανίδια ότι το ποδοσφαιρικό Γήπεδο δεν θα μετατραπεί σε βοσκοτόπι αμνοεριφίων? Η Νέα Δημοτική Αρχή έχει όραμα, έχει ιδέες, έχει θέληση, έχει πίστη και το κυριότερο έχει ισχυρές συμμαχίες με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου για να εξασφαλίζει άρτο και θέαμα στα πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

O Ελευθερίου στην ειδική συνεδρίαση την Δευτέρα είπε ότι έχει πάει τον αθλητισμό σε άλλο επίπεδο και όλα τα χωριά έχουν γήπεδο! Αυτό είναι το γήπεδο των Κρανιδίων! Τα μαύρα μας τα χάλια, αλλά 66% Ρε, τι ψηφίσατε!

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθετε αφού αυτός ήθελε πάνω από 90% και εσείς του δώσατε 66%. Τώρα θα δείτε το αποτέλεσμα των πράξεων σας. Το γήπεδο γιατί αφού έγινε χωράφι δεν το βγάζει η κοινότητα για ενοικίαση ??? Μια πρόταση έκανα και εγώ. Ντροπή και μόνο ντροπή για την διοίκηση και ας θέλουν να τα παρουσιάζουν όλα καλά .

Ανώνυμος είπε...

Και οι εικόνες από τα Κρανίδια είναι από τα ατάιστα παπαγαλάκια ή είναι πραγματικές . Κανένας Αντιδήμαρχός δεν θα μας πει τη γίνεται ή έπεσαν με τα μούτρα στα ανταμώματα. !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τί λέτε ρε παιδιά τώρα;Να αφήσουν τα ανταμώματα και να τρέχουν στα Κρανίδια για το γήπεδο;Δεν αφήνετε η χάψα,η μάσα και τα χαχαμπάχα.Ας είμαστε λίγο σοβαροί και να μη τους χαλάμε τον χαβά.Ποιά Κρανίδια τώρα και πράσινα άλογα;Α ρε τι ζούμε και ποιούς έχουμε για Δημοτική αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Σε πολύ λίγα χρόνια από τώρα το Λιβαδερό η Ελάτη το Τρανοβαλτο ο βαθυλακος τα Λεύκαρα η μεσιανη θα είναι τα νέα γαλατικα χωριά που θα ζητάνε να φύγουμε από τον δήμο Σερβίων. Γιατί για την Ελίτ των Σερβίων ο δήμος είναι τα Σέρβια και τα πολύ κοντινά του πλατανορρευμα καστανιά λάβα. Αυτό και τέλος. Ήδη οι επαγγελματίες του τόπου ζουν μόνο εάν κάνουν επισκέψεις στο παρεάκι για να πάρουν κάποια ανάθεση. Οικονομική ζωη στην περιοχή δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει μελλον όπως κατάφεραν να μην υπάρχει αξιοκρατία και ενότητα καθώς έχουν στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου. Δεν μας αξίζουν αλλά κάποιοι τους στήριξαν για ένα μεροκάματακι των πενήντα ευρω

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ βγάζουν Δελτίο τύπου του Δήμου από τον δημοσιογράφο που πληρώνεται από τον δήμο που μιλάει για το δήμαρχο σε τρίτο πρόσωπο και με ύφος "ρεπορτάζ"........

Τι θέλετε να καθαρίσουν; Δεν υπάρχουν λεφτά για εργάτες. Που να βρεθούν; Η προτεραιότητα είναι δημοσιογράφος και γενικός γραμματέας που ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τι κάνουν!

Το Προφίλ μας