Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Το FEK or not to FEK

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Aνακοινώθηκε, πριν από λίγο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, η παραίτηση, από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, του Αναστάσιου Κακαφίκα, o οποίος κι ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό “Γέφυρα στο Μέλλον” (Βίντεο)

Από το Kozan.gr
Ανακοινώθηκε, πριν από λίγο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, η παραίτηση, από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, του Αναστάσιου Κακαφίκα, o οποίος κι ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό “Γέφυρα στο Μέλλον”. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr:

5 σχόλια:

 1. Αυτός ο Μπουκουβάλας τι πράμα είναι; Δεν έχω λέει να πω κάποιο σχόλιο. Και ποιος σου ζήτησε σχόλιο; Δεν είναι η δουλειά σου να κάνεις σχόλια. Δημοτικό συμβούλιο διευθύνεις δεν είσαι επί παντός επιστητου. Η δουλειά σου είναι να διαβάσεις την δήλωση κακαφικα.
  Το έκανες; Όχι. Γιατί όχι; Γιατί σου είπε ο χρησταρας να μην διαβαστεί και τον εκθεσει η δήλωση του κακαφικα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τώρα ποιός έχει σειρά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο χωριάτης μπέης δεν γίνετε ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο πιο ωραίος ειναι ο καθηγητής. Παραιτείται και ανεξαρτοποιείται ο αντιδήμαρχος του και λέει μην ασχολείστε με τη γέφυρα ασχολειθειτε με τα δικά σας. Ενταξει Χρησταρα ότι πεις, θα ασχολούμαστε με την αντιπολίτευση και τους άλλους και οχι με αυτους που διοικούν. Και είπε ότι θα τα ξαναβρούν. Εδω γελάμε. Κάποιος να του πει ότι η πολιτική και η ενασχόληση με τα κοινά απαιτούν πολιτικο βάρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΑ: ΨΡ9Π46ΜΓΗ5-ΗΨΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας