Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Παραίτηση – “βόμβα” του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Σερβίων Τάσου Κακαφίκα

από το kozanimedia.gr
Σύ
μφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, την παραίτησή του υπέβαλε, από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Σερβίων, ο Τάσος Κακαφίκας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησης, η οποία υποβλήθηκε και γραπτώς στο δήμαρχο Σερβίων.

Να σημειωθεί πως, με απόφαση του δημάρχου Σερβίων

Χρήστου Ελευθερίου, μόλις στις 4 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκαν ο ορισμός και τα καθήκοντα των νέων αντιδημάρχων (στους οποίους προστέθηκε ένας ακόμη και από 4 έγιναν 5) , με τον Τάσο Κακαφίκα να παρέμενε στην κομβική Αντιδημαρχία Οικονομικών.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Τασο, δεν σου αρεσε ο Βασίλης. Τι κατάλαβες τελικά που ξεσηκωσες τον Ε να κατέβει για δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΣΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΑΝ ΖΑΚΗ ΚΑΙ ΒΗΤΟΠΟΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ????????????????????/ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??????????????

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο δεν θα θέλει μελέτη η γέφυρα στη λίμνη αλλά η ΓΕΦΥΡΑ του καθηγητή στην οποία δεν γέρνουν απλά τα κομμάτια αλλά λένε αντίο.

Ανώνυμος είπε...

Αιβρες γιατί δεν αφήνετε σχόλια στην ανάρτηση με τις προσλήψεις;

ai-vreS είπε...

Οι προσληφθέντες δεν είναι αιρετοί για να υπόκεινται σε κρίση και σε δημόσια κριτική. Το δικαίωμα στην εργασία είναι σεβαστό.

Λαμπρος Δελινιωτης είπε...

Νομίζω πως πρέπει να σταματήσει η ανθρωποφαγία. Μέχρι πριν λίγο ακούγονταν κουβέντες ωςαμισθος θα βρεθεί κάποιος τρόπος να τα παίρνει.Τωρα ακούγεται το αντίθετο αφού δεν πληρώνεται. Νομιζω ο κ κακαφικας θα δώσει εξηγήσεις για την παραίτηση του. Μέχρι τότε δεν βγάζουμε συμπεράσματα όπως ο καθένας θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος της παραίτησης δεν μπορεί να είναι η αντιμισθία γιατί μόλις μία εβδομάδα πρίν αποδέχθεικε τη θέση. Κάτι άλλο παίζεται. Ελπίζω ο Τάσος να δώσει τις απαντήσεις. Μας το οφείλει.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο Γιατρός δεν είχε τέτοια θέματα τον πρώτο χρόνο της θητείας του!
" Δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα "

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήθηκε για να δείξει την πικρία του. Α μισθός για ποιόν να δουλεύει? Αν έχει την τόλμη ας ανεξαρτοποιηθει. Τότε θα αποδείξει ότι είναι θαρραλεος. Να μην σκέφτεται μόνο τα λεφτά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί με ποιον έχει καλές σχέσεις ο χρησταρας; Με δυο τρεις συμβούλους του επιστήμονες του φαγητού και της συσκευασίας μόνο και κάποια φιλαράκια που έχουν αγνές προθεσεις. Με αυτούς θα πορευτεί αυτούς που διάλεξε και τα ίδια ισχύουν και με το προσωπικό. Πόσοι ανέχονται τα υποτιμητικά του σχόλια και την ξερολιαση; Την αλαζονεία; Την αγένεια; Δεν ζούμε σε εποχές Ναπολέοντα ευτυχως.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΩΣΛΗΨΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τάσο επειδή σε ξέρω πρέπει να πης τους λόγους που παραίτηθηκες για να μην λέγονται διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΉΣΤΟ ΣΤΟ ΎΨΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΙΟΙΣ ΕΊΝΑΙ ΔΉΜΑΡΧΟΣ.



Ανώνυμος είπε...

Την έκανε ο Ζακης... την κάνει ο κακαφίκας... Πάνε οι δύο επιστήμονες. Οι δύο που απομένουν είναι κ Νικόλας και ο Χρηστάρας. Λέτε να την κάνουν και αυτοί;
Καημένα Σέρβια... Από το κακό στο χειρότερο...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας αρεζε ο κωνσταντοπουλος γιατι δεν χαιρετούσε.....την επόμενη φορα να ξανα φέρετε το γιατρό. Μια δεκαετία χαμένη αλλα μυαλό δεν θα βάλετε. Χρησταρα θέλατε λουστείτε τα τωρα. Κανένας οίκτος.

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα γίνει η παραίτηση του Προέδρου Νικολαουεκει να δείτε κείμενα

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω ξέρω θα βγει κανένα αστροπελέκι πάλι και θα πη για ότι συμβαίνει στο Δήμο φταίει ο εκ Γκομπλιτσης δημ. Και το aivres.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΤΆΣΟ ΤΆΣΟ ΣΤΕΡΝΗΜΟΥ ΓΝΏΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΊΧΑ ΠΡΏΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

παρατηθκι η Τασιους κι χεσκι η φουραδα στ' αλωνι,σαν πολυ ειχι σκωσει τουν αμανέ κι ειχι καβαλκεψει του καλαμι. καλημερα τουν ελεγες κι του μπιλια εβρισκεις....

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανες Τασουλη και παραίτηθηκες γιατί αυτό το αμιστι Αντιδήμαρχος και ελεύθερος επαγγελματίας να αφήνεις την δουλειά σου και να τρέχεις για το Δήμο δεν ακούγεται ευχάριστα.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΑΦΙΚΑ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΝΟ Η ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Η ΑΔΙΚΟ Η ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ? ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΚΑΘΕ ΧΗΡΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ο Κ.ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ!!!! ΚΑΜΙΑ. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΗΓΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ο γνωστός ψεύτης και άσχετος. Ο κ. Καφικας πέρναγε πολλές ώρες εκεί που έπρεπε. Στα γραφεία της οικονομικής υπηρεσίας. Τώρα βέβαια θα δουλεύουν όλα άψογα στα χέρια του ανθρώπου που έχει μαλώσει ακόμα και με την σκιά του και του κολλητού του με το γωνιακό γραφειο. Καημένα Σέρβια. Καλά να πάθουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ε 12:34 και γιατί δεν ρωταγες τον γραματεα που τα ξέρει όλα; Ρε παιδιά τόσες ξερολες εκεί μέσα χρησταρας γραματεας πρόεδρος ο άλλος ο φυσικός παντογνώστης πως δεν ξεχυλιζει η γνώση;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ: ΑΔΑ ΩΝΕ446ΜΤΗ5-ΝΦΞ

ΑΔΑ 61Ψ5546ΗΓΗ5-ΩΟΖ

Το Προφίλ μας