Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Απολυμάνσεις στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων από τον Δήμο Φλώρινας

Σε προληπτικές απολυμάνσεις των εξωτερικών χώρων (αυλές, είσοδοι κ.ά.) των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τόσο στην πόλη της Φλώρινας, όσο και στις κοινότητες, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας.
Οι απολυμάνσεις γίνονται στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και της προστασίας της δημόσιας υγείας και ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Οι εργασίες εκτελέστηκαν με μόνιμο και εποχικό προσωπικό του τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, με χρήση του πυροσβεστικού οχήματος που διαθέτει ο Δήμος Φλώρινας και κάνοντας χρήση ειδικού απολυμαντικού διαλύματος.
“Ο Δήμος Φλώρινας, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου οι σχολικές μονάδες να είναι έτοιμες για την έναρξη αυτή της ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς, εν μέσω της πανδημίας.
Στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Στην πορεία και εφόσον χρειαστεί είμαστε έτοιμοι να λάβουμε οποιοδήποτε άλλο μέτρο χρειαστεί για την προστασία των πολιτών, με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.
Με την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και την επίδειξη της ατομικής μας ευθύνης θα τα καταφέρουμε” δήλωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας