Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Δωρεάν webcast από το ΕΕΔΕΓΕ και την ΕΥ με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 ελληνική πραγματικότητα

 Το ΕΕΔΕΓΕ, λόγω της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου εν μέσω της πανδημίας, αντιλαμβάνεται την ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση σε θέματα Κυβερνοασφάλειας
και συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Προς το σκοπό αυτό,  πραγματοποιεί μια δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση (webcast), σε συνεργασία με την EΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΕΥ), με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 ελληνική πραγματικότητα».

Κατά τη διάρκεια του webcast θα προσεγγίσουμε:
1.      προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα στις παραπάνω περιοχές, καθώς και
2.      βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές διαχείρισης των εν λόγω ζητημάτων

Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις  τεθούν με σκοπό να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις προκειμένου  να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά σε αυτές τις νέες και απρόσμενες προκλήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες :
Πότε: Τρίτη 26/5/2020, ώρα 15:30-16:30 μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, Διάρκεια: 60 λεπτά
Χαιρετισμός: κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου (Πρόεδρος, ΕΕΔΕΓΕ),
Εισηγητές: κ. Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος (Associate Partner | Υπεύθυνος Υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας, Προστασίας Δεδομένων και επιλεγμένων υπηρεσιών τεχνολογίας | ΕΥ), κ. Αντώνης Μπρούμας (Digital Law Manager | Πλατής - Αναστασιάδης & Συνεργάτες ΔΕ - ΕΥ Law)

To webcast απευθύνεται σε επιχειρήσεις που κάνουν χρήση συστημάτων πληροφορικής για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Δήλωση συμμετοχής: Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να εγγραφείτε δωρεάν.

Εφόσον κατοχυρώσετε τη θέση σας, θα λάβετε επιβεβαίωση στο email που δηλώσατε με link για να συμμετέχετε στην παρουσίαση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή ή την παρακολούθηση του webcast, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Σωτηρία Ακριτίδη (+30 210 2886 668, sotiria.akritidi@gr.ey.com).







Για περισσότερες πληροφορίες:         
Γραφείο Τύπου ΕΕΔΕΓΕ, Τ: 212 2543187, email: pressoffice@eedege.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας