Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Δήμος Σερβίων: Επιδιορθωτικές εργασίες οδοστρώματος

Ο Δήμος Σερβίων ανακοινώνει ότι σήμερα και αύριο θα γίνουν εργασίες προετοιμασίας και επιδιορθώσεις οδοστρώματος. Για τον παραπάνω λόγο εφιστούμε την προσοχή όλων των Δημοτών και κυρίως των οδηγών διότι οι προς επιδιόρθωση λακκούβες διαμορφώνονται κατάλληλα (καθαρισμός, προεργασία κλπ) και ενδέχεται να είναι βαθύτερες από το συνηθισμένο. Ζητούμε την κατανόηση όλων.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΜΑΤΕΑ
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε πανέξυπνοι. Αφήσατε τα Καμβούνια με τα χόρτα και το παίζεται ότι κάνετε έργα στα σερβια. Πήγατε να δείτε τι γινεται; Τέτοιες μέρες κόβουνε τα χόρτα εεεεεεε. Το δούλεμα πάει συννεφο Αλλα έχει ο καιρός γυρίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στα Καμβούνια υπάρχει αρμόδιος Αντιδήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. Α ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΟΡΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η θητεία σας θα περάσει πολύ γρήγορα. Αφήστε τις παιδικότητες με τις φωτογραφίες και τις ανακοινώσεις που κάνετε στα social media κάθε λίγο και λιγάκι, οτι και καλά δουλεύει ο δήμος "ρολόι". Δεν παρουσιάζουμε αυτά που βρήκαμε έτοιμα για δικά μας, δημιουργούμε, αφήνουμε κληρονομιά και κλείνουμε στόματα.

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα κλείσει στόματα; το καταπιεσμένο φωτομοντέλο; που όλα θα τα άλλαζε; που θα τέλειωνε με το παλιό και το σάπιο; αχααααχαχααχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ; ΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ
ΑΛΛΑ "σοφώτατον χρόνος ανευρίσκει γαρ πάντα" ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν τόχω ξαναδεί,περνάνε από τον Δήμο και ρίχνουν πίσα σε λακκούβες και πάλι λακκούβα παραμένει,τόση προχειρότητα.Κάντε έναν έλεγχο όποιος θέλει να διαπιστώσει αν λέω αλήθεια ή ψέμματα.Ρε Ελευθερίου τόση κοροϊδία;

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να τα αφήνατε λακκούβες, πιο ομαλές ήταν απο αυτά τα βουναλάκια που δημιουργήσατε. Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο χάλια είναι, ουτε μία λακκούβα ρε παιδιά, ούτε μία λακκούβα δεν μπορείτε να κλείσετε σωστά?

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι δρόμοι εντός Σερβίων χρειάζονται νέα ασφαλτόστρωση.Δεν τα βλέπετε;Τυφλοί είστε;Ελευθερίου ακόμη με τις λακκούβες ασχολείσαι;Αυτό είναι το μέλλον στα Σέρβια;Πώς θα κλείνουμε τις λακκούβες;Ακόμη τα χορτάρια θα μας πνίξουν,ούτε αυτά βλέπετε;Πιό μέλλον Ελευθερίου και πράσινα άλογα;Μιά από τα ίδια και χειρότερα,ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ.

Το Προφίλ μας